mek mi shake di boad up likkle fi di weekend
nuff "straight" women out dere perpetrating dat gay women are icky but dem deh pon di downlow.
ok, mek mi get di obvious one dem outta di way:
1. lesbian while drunk
2. fi fulfill u hubby/bwayfren/piecepandiside fantasy
3. caw di men in ur life treat u like ish so why nat give piece a chance
dat aside, i had a full fledged relationship wid a "straight" ooman who was full on gay with me but har fambily and frenz fi di most part had no clue. i was younger and wilder and wasn't refusing a cute piece so mi go wid it
now she wid a guy and she still fraid a wah she wud do round mi. ol' boy nuh know di history 
oh di stories i could tell

nuff "straight" women out dere perpetrating dat gay women are icky but dem deh pon di downlow.
ok, mek mi get di obvious one dem outta di way:
1. lesbian while drunk

2. fi fulfill u hubby/bwayfren/piecepandiside fantasy

3. caw di men in ur life treat u like ish so why nat give piece a chance

dat aside, i had a full fledged relationship wid a "straight" ooman who was full on gay with me but har fambily and frenz fi di most part had no clue. i was younger and wilder and wasn't refusing a cute piece so mi go wid it

oh di stories i could tell