Re: "straight" Girls wiill do Girls ... Discuss
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: FrenchTickla</div><div class="ubbcode-body">jambrit it more intense dan tings wid man caw ooman love chat and "process" dem emotions
a pere emotional work and ef u nuh up to it u will get wear dung
and not to mention when aunty from red hills come and people a pms and a get snappy.
like i say it can be intense so mek sure u know weh u a get inna
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: JamBrit</div><div class="ubbcode-body">Lawks wat a in-ta-restin chread!!
Tickla yuh really shake up di boad fi chroo!
Bwaay, since mi nah noh luck wid man, mi stawt wanda still.....hmmmmm........
</div></div> </div></div>
Mi tyad jus ah tink bout it - mi barely have de strength to maintain de few female fren weh mi have (tank God the ones that have stuck with me over the years have mannish tendencies lakka mi an nuh too needy) - mi can imagine inna wan relationship wid dem \o/ - no brah!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: FrenchTickla</div><div class="ubbcode-body">jambrit it more intense dan tings wid man caw ooman love chat and "process" dem emotions

like i say it can be intense so mek sure u know weh u a get inna

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: JamBrit</div><div class="ubbcode-body">Lawks wat a in-ta-restin chread!!

Tickla yuh really shake up di boad fi chroo!

Bwaay, since mi nah noh luck wid man, mi stawt wanda still.....hmmmmm........

Mi tyad jus ah tink bout it - mi barely have de strength to maintain de few female fren weh mi have (tank God the ones that have stuck with me over the years have mannish tendencies lakka mi an nuh too needy) - mi can imagine inna wan relationship wid dem \o/ - no brah!