Re: I like your skin tone??
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tulip</div><div class="ubbcode-body">Oh, I was serious as one heart attack. I'll try the Bath and Body Works body cream. I tried the Olay Quench thing when it first came out (bout 7 or more years ago) and it wasn't fit for the winter job.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz</div><div class="ubbcode-body">
Tulip - you really funny! - mi know dem have de olive skindid whites like some ah de eyetalians and greeks and some very fair skindid wans - so yes even amongst them there are diff. "hues"
yes Skells maybe it was jus de hue - is jus de way im stawt de convo man like him waan get it outta de way dat him like black girls an nuh tink nutten bout dem skin cola - ah jus so mi interpret it... nevva feel it at all
if yuh really seerus bout moisturiza - mi use eeda Olay body quench or Bath an body works body cream... </div></div> </div></div>
well they have the new and improved line which is Olay Quench plus Age Defying and that one I find is thicker and nicer than the regular one - but I do HIGHLY recommend the Bath and Body Works body cream - not the regular lotion - been using dem fe yeas and love dem bad! - I stock up twice a year wen dem have dem big sales... my favorite fragrances are Japanese Chery Blossom and Sweet Pea
Mek ah gi yu ah joke bout de Olay sitten - wan day missa man come an say him feel likkle ashy roun him jointy pawts if mi have any lotion - mi say of course an tell him weh fe fine it - so we inna de cya ah go to im Modda house I believe an im suddenly look down pon im han dem an say
"why am I glittering, Jazz is wah kine ah glitta someting u gi mi fe put awn"
by dis time mi ah
an can barely tell him say ah so de Olay lotion have some shiny supm inna it...
Im hug up imself an say
"I feel so sensitive"
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tulip</div><div class="ubbcode-body">Oh, I was serious as one heart attack. I'll try the Bath and Body Works body cream. I tried the Olay Quench thing when it first came out (bout 7 or more years ago) and it wasn't fit for the winter job.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz</div><div class="ubbcode-body">
Tulip - you really funny! - mi know dem have de olive skindid whites like some ah de eyetalians and greeks and some very fair skindid wans - so yes even amongst them there are diff. "hues"yes Skells maybe it was jus de hue - is jus de way im stawt de convo man like him waan get it outta de way dat him like black girls an nuh tink nutten bout dem skin cola - ah jus so mi interpret it... nevva feel it at all

if yuh really seerus bout moisturiza - mi use eeda Olay body quench or Bath an body works body cream... </div></div> </div></div>
well they have the new and improved line which is Olay Quench plus Age Defying and that one I find is thicker and nicer than the regular one - but I do HIGHLY recommend the Bath and Body Works body cream - not the regular lotion - been using dem fe yeas and love dem bad! - I stock up twice a year wen dem have dem big sales... my favorite fragrances are Japanese Chery Blossom and Sweet Pea

Mek ah gi yu ah joke bout de Olay sitten - wan day missa man come an say him feel likkle ashy roun him jointy pawts if mi have any lotion - mi say of course an tell him weh fe fine it - so we inna de cya ah go to im Modda house I believe an im suddenly look down pon im han dem an say
"why am I glittering, Jazz is wah kine ah glitta someting u gi mi fe put awn"

by dis time mi ah
an can barely tell him say ah so de Olay lotion have some shiny supm inna it...Im hug up imself an say
"I feel so sensitive"
as mi did confuse as to why im did think mi wanted any plastic fendi pocket books from china when di real fendi did round di cawna, di man seh, "Well lady, you were looking at my friend very hard. You made him run away, but we are businessmen and think you want to buy bags. So I ask you."

i was like wth ????