Good morning DearKites –
So they assigned a new Intern to work with me. He is a scrumptious, yuummy and delicious looking fellow from PuertoRico<span style="font-style: italic"> …**sprinkle lickle cole wata pan mi farrid**</span>
Dere is one lickle prablem ..Im is 21 ‘ears ole.
Mi cyan tek im roun mi.. mi having uncrollable twitches fi rub im down when no one is watching.
Now if mi accidently jump im afta work can I Blame it on the a a a a a a alcholl
To all di cougars an cubs bout di place .. can unu give mi an excuse to <span style="text-decoration: line-through">assault</span> …<span style="text-decoration: line-through">rape</span> .. approach him please. What is the liklehood dat mi get weh wid dis even if a wan time mi do it?
BTW dis is a serious inquiry
so mi waan serious responses only 
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Click to reveal.. <input type="button" class="form-button" value="Show me!" onclick="toggle_spoiler(this, 'Yikes, my eyes!', 'Show me!')" /></div><div class="ubbcode-body"><div style="display: none;">Queen of the A muss have siting stash wey ina har cupid diaries pan dis wan
</div></div></div>
So they assigned a new Intern to work with me. He is a scrumptious, yuummy and delicious looking fellow from PuertoRico<span style="font-style: italic"> …**sprinkle lickle cole wata pan mi farrid**</span>
Dere is one lickle prablem ..Im is 21 ‘ears ole.

Mi cyan tek im roun mi.. mi having uncrollable twitches fi rub im down when no one is watching.
Now if mi accidently jump im afta work can I Blame it on the a a a a a a alcholl

To all di cougars an cubs bout di place .. can unu give mi an excuse to <span style="text-decoration: line-through">assault</span> …<span style="text-decoration: line-through">rape</span> .. approach him please. What is the liklehood dat mi get weh wid dis even if a wan time mi do it?
BTW dis is a serious inquiry

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Click to reveal.. <input type="button" class="form-button" value="Show me!" onclick="toggle_spoiler(this, 'Yikes, my eyes!', 'Show me!')" /></div><div class="ubbcode-body"><div style="display: none;">Queen of the A muss have siting stash wey ina har cupid diaries pan dis wan