she refuse fi sign di divorce papers - seh she have questions
she dumped me laws summa
she call mi wah day fi seh she miss mi - pi$$ed me off
ah had a date wid a dacta lady last night who was more vanilla widdout di ice
going to see di ex on friday fi hear wah she have to seh and gi har one last chance fi sign di ting. if not mi a go have her served
u'd think it strokes my ego - it doesn't. just makes me mad that mi work fi rebuild my life and mi community and she waan come inject harself back in it. i like her, she's cool and 5% of me considered going back or dating her again but di 95% memba di ish we went thru and it mek mi
watch dis space caw a soso drama a go buss inna di next few dayz
p.s. mi know stawmey
wud like to know dat my "straight" frend rocked my world fi a few more days again. miseh, her psycosis is my orga<span style="text-decoration: line-through">ni</span>sm
she dumped me laws summa
she call mi wah day fi seh she miss mi - pi$$ed me off
ah had a date wid a dacta lady last night who was more vanilla widdout di ice
going to see di ex on friday fi hear wah she have to seh and gi har one last chance fi sign di ting. if not mi a go have her served

u'd think it strokes my ego - it doesn't. just makes me mad that mi work fi rebuild my life and mi community and she waan come inject harself back in it. i like her, she's cool and 5% of me considered going back or dating her again but di 95% memba di ish we went thru and it mek mi

watch dis space caw a soso drama a go buss inna di next few dayz
p.s. mi know stawmey
wud like to know dat my "straight" frend rocked my world fi a few more days again. miseh, her psycosis is my orga<span style="text-decoration: line-through">ni</span>sm
. well turns out she more granola than i like and tho she's been out of her last relationship for 3 yrs it still look like she a recover. she seem fragile.
and eff dat nuh deh deh wat di point? i not looking for a roomate situation.

- well I have to be drawn physically to someone - no matter what else dem have ah gwaan - if thats not there u can forget it. Nat even if dem jus done save de whole world single handedly. \o/