Re: ah tink she wants me back
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CeaBee</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">
now if mi ex decide fi throw mi a piece dis weekend jah know mi nuh sure mi a go dodge it</div></div>
and that is why u woan get rid a har </div></div>
lawd cb wah mek u suh blunt?
we live in separate cities so mi was hoping that wud be a good buffer.
seriously tho mi gwine try hard
. i will hang with my friends and sleep at friend's house altho mi sure she gwine to offer for me to stay with her. is pride weekend too so is gay holiday. there will be lots of other things to do and people to see other than hang with the ex. i will also insist that this talk happens at a neutral spot - a coffee shop or mi friend dem living room maybe.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CeaBee</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">
now if mi ex decide fi throw mi a piece dis weekend jah know mi nuh sure mi a go dodge it</div></div>
and that is why u woan get rid a har </div></div>
lawd cb wah mek u suh blunt?

we live in separate cities so mi was hoping that wud be a good buffer.
seriously tho mi gwine try hard
. i will hang with my friends and sleep at friend's house altho mi sure she gwine to offer for me to stay with her. is pride weekend too so is gay holiday. there will be lots of other things to do and people to see other than hang with the ex. i will also insist that this talk happens at a neutral spot - a coffee shop or mi friend dem living room maybe.
) mi used to believe dis. mi believe it less now but even in dis case di chances are really like 5% and it would be slow and easy and on my terms. nuhbaddy naw move inna mi place, nuhbaddy naw push key a mi yard, no papa naw sign and mi will be dating odda people. as far as mi know a mi a hol' di hangle and she have di blade EFF dat situation was to happen.
pon mi dealbreakers liss. yeah it kinda important to me.
FT

- mi baddy