Mi have an older cousin weh live a Canada..him married and have 2 girls about the same age as mine...
weh mi hear from several different sources is dat him a abuse him wife
she is about 3 years older than I am
she used to be a model back in JA
mi hear seh him jealous a her and nuh want her working outside the home
him tek weh her cell phone an keep changing dem number cause according to him too many people calling her
she caan go nowhere unless him deh wid her
wen dem go a mall him walk several paces behine her an always cuss her off ova man weh a eyes her
mi hear him do put him hands pan her
mi was so shocked to hear cah him is suppose to be one christian man...
it grieve mi wuss for her cuz altho i have never met her in person she use to chat up to mi on FB
i feel bad cah mi always brush her off
now mi see is reach she was trying to reach out
yes mi know mi caan do anyting bout it...but it still saddens me
weh mi hear from several different sources is dat him a abuse him wife

she is about 3 years older than I am
she used to be a model back in JA
mi hear seh him jealous a her and nuh want her working outside the home
him tek weh her cell phone an keep changing dem number cause according to him too many people calling her
she caan go nowhere unless him deh wid her
wen dem go a mall him walk several paces behine her an always cuss her off ova man weh a eyes her
mi hear him do put him hands pan her
mi was so shocked to hear cah him is suppose to be one christian man...
it grieve mi wuss for her cuz altho i have never met her in person she use to chat up to mi on FB
i feel bad cah mi always brush her off
now mi see is reach she was trying to reach out

yes mi know mi caan do anyting bout it...but it still saddens me