Jealous Friend
Re: Jealous Friend
unu eva have a friend weh nuh waan share yuh wid nuhbaddi else??
come in like a mi man or sumting..
mi go out friday night...an she did have plans already f go bday dinner party..
so yessideh mi was a mention how mi go someweh an how de place did cawk...shi cut mi off and say, when was dis? why mi neva call har an invite har, who mi go wid..when mi tell har a who..she ketch attitude \o/
if she call me a work and nuh get mi, shi sen mi email an text and ask weh mi deh??
if she do get me and mi about fi head into a meeting, she get bex bout dat
if me ansa de phone a laugh an she hear mi coworker dem inna de backgrung...shi ketch attitude and heng up de phone
like wtph man??
Yes, I have had several of those types of friends and cut them off. It is way too annoying. If they carry on so with me, imagine what a miserable mate they made in relationships. Ain't nobody got time for all that. I didn't go to school for psychiatry.
dis ooman wi have har weekend plan an if mi say mi naw do nutten jus stay home, clean do some chores. she criss...mek shi eva call an mi say mi a go one party or movie or sumting..
wid who?? when did u plan this?? why didn't u call me..
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tulip</div><div class="ubbcode-body">Yes, I have had several of those types of friends and cut them off. It is way too annoying. If they carry on so with me, imagine what a miserable mate they made in relationships. Ain't nobody got time for all that. I didn't go to school for psychiatry. </div></div>
but lawd...is like mi cyaan enjoy miself if annuh wid she...
if mi a go out wid mi man..den its all good but if mi go out wid odda girlfriend(s) is a problem and shi start show face..
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi_Oh_Em_Gee</div><div class="ubbcode-body">cyaan enjoy miself if annuh wid she...
if mi a go out wid mi man..den its all good but if mi go out wid odda girlfriend(s) is a problem and shi start show face.. </div></div>
SMH. Good luck with that, but I don't have the patience.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nunya</div><div class="ubbcode-body">I think those friendships only happen from grade school til your twenties... </div></div>
LOL...well, mi still inna mi 20s
but she ain't
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nunya</div><div class="ubbcode-body">I think those friendships only happen from grade school til your twenties... </div></div>
They don't all die off at 29 so you can see the signs of it even at 30 and over. It is madness though and I have found the worst offenders to be be people who never left their hometown. Could just be coincidence but that is one of the common traits that I have noticed among my jelly clingers. But I said, I didn't go to school for behavior analysis. I just know I can't tolerate the friendship jealousy bit.
woieeeeeeee
drama
yuh membah "single white female"
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi_Oh_Em_Gee</div><div class="ubbcode-body">unu eva have a friend weh nuh waan share yuh wid nuhbaddi else??
come in like a mi man or sumting..
mi go out friday night...an she did have plans already f go bday dinner party..
so yessideh mi was a mention how mi go someweh an how de place did cawk...shi cut mi off and say, when was dis? why mi neva call har an invite har, who mi go wid..when mi tell har a who..she ketch attitude \o/ </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">woieeeeeeee
drama
yuh membah "single white female"
lol. Great reference.
It's just as much of an annoyance for folks to act like you need to join the street gang to even be acknowledged. It just occurred to me that I have had experience with the insanity of both lol. The later clique thing is more common though.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tulip</div><div class="ubbcode-body"> It is madness though and I have found the worst offenders to be be people who never left their hometown. Could just be coincidence but that is one of the common traits that I have noticed among my jelly clingers. </div></div>aaaaaaaaah
yuh mek a good point..
Usually mi laugh it off an jus ignore har..
But dis weekend she ha from friday afterwork plan go straight back to monday ina de wee hours and she ha de nerves fi get bex say mi fine sitten do
maybe if she did invite mi out an mi say no, mi nuh waan goo nuhweh an den mi en up someweh else mi could undastan if she a gripe..but lawx, is like mi cyaan have no life or other friends...
so mi only ketch bits n pieces..neva seen the whole thing..