Re: Jealous Friend
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi_Oh_Em_Gee</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tulip</div><div class="ubbcode-body">Yes, I have had several of those types of friends and cut them off. It is way too annoying. If they carry on so with me, imagine what a miserable mate they made in relationships. Ain't nobody got time for all that. I didn't go to school for psychiatry. </div></div>
but lawd...is like mi cyaan enjoy miself if annuh wid she...
if mi a go out wid mi man..den its all good but if mi go out wid odda girlfriend(s) is a problem and shi start show face.. </div></div>
mi tink she watn yuh bady
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi_Oh_Em_Gee</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tulip</div><div class="ubbcode-body">Yes, I have had several of those types of friends and cut them off. It is way too annoying. If they carry on so with me, imagine what a miserable mate they made in relationships. Ain't nobody got time for all that. I didn't go to school for psychiatry. </div></div>
but lawd...is like mi cyaan enjoy miself if annuh wid she...
if mi a go out wid mi man..den its all good but if mi go out wid odda girlfriend(s) is a problem and shi start show face.. </div></div>
mi tink she watn yuh bady

watch all a it
so mi only ketch bits n pieces..neva seen the whole thing..
yuh mek a good point.. </div></div>
can u say <span style="font-style: italic">mortified??</span> 

steel band. all dat parang pang.