Re: Guess why I am not
Ochi and Aynat, mek mi find wan nice pair of shoes fi uuno as you wonder board lane. [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img] But, yuh haffi share dem, mi deh pon mi face and cyaan afford 2 pairs.
(((Magic))) Mi neva nuh seh yuh read mi stories dem. [img]/forums/images/graemlins/shocked.gif[/img] Mek mi post the next segment fi yuh. [img]/forums/images/graemlins/70365-flirt.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70365-flirt.gif[/img]
Seriously, I wish I could post more and post more often. I am not kidding when I say I have to watch my back (and my front) for many reasons, not to mention my security. When I thought things would be wrapped up, more things came to light, complicating things even more.
I am sorry you guys. [img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img] I promise it will be finished and you will find it worth every single second. [img]/forums/images/graemlins/70409-waytogo.gif[/img]
yu should be more worried about your safety from the peeps here on boardlane that you are punishing.....come MrsOchi link mi an mek wi tek a trip go a Maryland go stalk a mean vist Boundie [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
Ochi and Aynat, mek mi find wan nice pair of shoes fi uuno as you wonder board lane. [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img] But, yuh haffi share dem, mi deh pon mi face and cyaan afford 2 pairs.
(((Magic))) Mi neva nuh seh yuh read mi stories dem. [img]/forums/images/graemlins/shocked.gif[/img] Mek mi post the next segment fi yuh. [img]/forums/images/graemlins/70365-flirt.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70365-flirt.gif[/img]
Seriously, I wish I could post more and post more often. I am not kidding when I say I have to watch my back (and my front) for many reasons, not to mention my security. When I thought things would be wrapped up, more things came to light, complicating things even more.
I am sorry you guys. [img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img] I promise it will be finished and you will find it worth every single second. [img]/forums/images/graemlins/70409-waytogo.gif[/img]
yu should be more worried about your safety from the peeps here on boardlane that you are punishing.....come MrsOchi link mi an mek wi tek a trip go a Maryland go stalk a mean vist Boundie [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]