Re: The mistress
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi_Winning</div><div class="ubbcode-body">you would be surprised....
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Stormmey1</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly</div><div class="ubbcode-body">any mistress wort ar salt wud know seh dem nuh fi show dem face roun dem man fambily...if she waan weep ova him she fi wait til dem fling im badi inna di grung </div></div>
well if the wife knew about her and still stayed with her husband....why chase the ooman away now.<span style="font-weight: bold">Cannot fathom why a wife would stay married to a man and know that he have a mistress</span>
</div></div> </div></div>
Bizi!! I am suprised but still cannot fathom why she stay....I would be gone like yessidey....am too all that an criss to settle for that
hugupmiself
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi_Winning</div><div class="ubbcode-body">you would be surprised....
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Stormmey1</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly</div><div class="ubbcode-body">any mistress wort ar salt wud know seh dem nuh fi show dem face roun dem man fambily...if she waan weep ova him she fi wait til dem fling im badi inna di grung </div></div>
well if the wife knew about her and still stayed with her husband....why chase the ooman away now.<span style="font-weight: bold">Cannot fathom why a wife would stay married to a man and know that he have a mistress</span>
</div></div> </div></div>Bizi!! I am suprised but still cannot fathom why she stay....I would be gone like yessidey....am too all that an criss to settle for that
hugupmiself
so why de man weh have "other woman" couldn't dead from tekpumsitis ...alls fair in love and war </div></div>