Re: Should you confront the other woman?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">ladies, wha unu wudda truly do, confront the other woman??
me naa lie, me know confront her
No, fine anodda man. Him obviously a guh road cause him want new rooksin suh in order to give him new rooksin you have to do your research, no?
of coure if your research delivers the following response from you,
yuh goin tuh need to get a divorce
Disclaimer: suh after yuh done duh yuh research yuh gwine fine out seh di gyal a road nuh teach him nuttn new suh you haffi ponder 2 tings.
1. Mi haffi guh teach him
2. Mi gawn yaahhh
In considering the first option be aware and prepare yourself with answers to the famous questions "baby a weh yuh learn dem new moves yah" or "gyal if mi neva know betta mi wudda tink u have man a road"
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">ladies, wha unu wudda truly do, confront the other woman??
me naa lie, me know confront her

No, fine anodda man. Him obviously a guh road cause him want new rooksin suh in order to give him new rooksin you have to do your research, no?

Disclaimer: suh after yuh done duh yuh research yuh gwine fine out seh di gyal a road nuh teach him nuttn new suh you haffi ponder 2 tings.
1. Mi haffi guh teach him
2. Mi gawn yaahhh
In considering the first option be aware and prepare yourself with answers to the famous questions "baby a weh yuh learn dem new moves yah" or "gyal if mi neva know betta mi wudda tink u have man a road"