<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">ohhh a phallic u say, sorryyyyyyyy
sasscrise, a de bess laaf me get tiday,
tank u ((((FT))))))) </div></div>
mi glad it sweet u
sometime it tiring fi be di resident gay but stories like dese (altho sad to some extent) mek it interesting. especially these rich white women in dem expensive zip code living di high life but doing dem dirt!
and not to mention di one foofa kid came out den is like di modda expect mi fi be gay mentor. i would not be left alone wid smaddy else gay girl chile . di modda was juss too in love wid har new man and never waan do di hard work of learning how to support har pickney. mi tell har fi join PFLAG but i can bet money she hasn't.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: FrenchTickla</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">but back to u now FT, me still no get "how mommy issues can make u a lessie", no bra, dat naa cut it, me no get dat....u tink a moddering she want?? a so u mean???
exactly. she not gay. a gay woman wudden seh she cudda do widdout di sex unless maxine naw do di wok right and mi cyaan really vouch fi har. den francine also never seem enthused bout di idea of maxine using a store bought phallic object when har husband deh a yawd wid di real ting. dat is so not gay. she just looking for affection and have a thing for breastesses. </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Vegas</div><div class="ubbcode-body">Frechy mi nah come back inna yuh chread </div></div>
u wah bad like yaws a talk bout virgin eyes? mi know it sweet u too
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: WeNdY</div><div class="ubbcode-body"> Anyways, on the lines of mommy issues, maybe she wasn't breast fed
wendy mi dida tink di sed ting but never waan soun like bafoon
I agree wid yuh Frenchie - sound like Mommy issues to me - same like how dem young girls who nevva have nuh decent faada look ole man fe faada dem ( and I mean apart from the money thing) - I could see a woman feeling the same way toward an older woman.
Perhaps if you were more motherly she would give your boobies a test run
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz</div><div class="ubbcode-body">Perhaps if you were more motherly she would give your boobies a test run </div></div>
well help a sista out and gimme some tips fi increase mi motherly quotient den nuh
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.