Re: Too too?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: WeNdY</div><div class="ubbcode-body">Di fact is if dis is suppose to be a frens only trip, mek im galang wid dem </div></div>
u right,
most times me even glad when mr ctry and him friends dem gone somewhere, but fe <span style="font-weight: bold">couple nights</span>??? hmmmm
Now someting wrang if a couples ting an yuh SO ago lef yuh behine
But reading DearK's scenario ..it semas like it was a social group event ..not necessarily for couples. Just a bunch of friends hanging.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: WeNdY</div><div class="ubbcode-body">Di fact is if dis is suppose to be a frens only trip, mek im galang wid dem </div></div>
u right,
most times me even glad when mr ctry and him friends dem gone somewhere, but fe <span style="font-weight: bold">couple nights</span>??? hmmmm
</div></div>Now someting wrang if a couples ting an yuh SO ago lef yuh behine
But reading DearK's scenario ..it semas like it was a social group event ..not necessarily for couples. Just a bunch of friends hanging.

Everybody truly does need a break from the norm sometimes.
<span style="font-style: italic">ole miserable African man </span>
wonder why he would want to go????? </div></div>
<span style="font-style: italic">guess what? ... we three never went on a vacation again</span>