Re: My fren and har son
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CyberPhobic</div><div class="ubbcode-body">Me and you both, but wha mi come tuh realize is dat nuff a mi gay fren dem have multiple pawdnaz and nuh tell di wan whe dem dey wid bout di oddas.
Dem seem to get pleasure from di danger of living pan di edge brah-brah. Dem tink dat becaz dem buff and live a gym and nayme man, dem can handle dem biz if di odda man dem fine hout, but, more times dan not, dem front teet dun get tump hout areddy.
On di odda hand, nuff straight singles nuh dat daring, at least mi nuh tink suh. </div></div>
Hmm.
I don't know really Cyber but there are certainly enough baby mamas and baby daddies and side families walking about the place that appears to indicate a whole lot of something/raw daring is going on.
One thing for sure, I prefer no DL. Please don't try to put on a show for me and just openly go with what you like.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CyberPhobic</div><div class="ubbcode-body">Me and you both, but wha mi come tuh realize is dat nuff a mi gay fren dem have multiple pawdnaz and nuh tell di wan whe dem dey wid bout di oddas.
Dem seem to get pleasure from di danger of living pan di edge brah-brah. Dem tink dat becaz dem buff and live a gym and nayme man, dem can handle dem biz if di odda man dem fine hout, but, more times dan not, dem front teet dun get tump hout areddy.
On di odda hand, nuff straight singles nuh dat daring, at least mi nuh tink suh. </div></div>
Hmm.
I don't know really Cyber but there are certainly enough baby mamas and baby daddies and side families walking about the place that appears to indicate a whole lot of something/raw daring is going on.
One thing for sure, I prefer no DL. Please don't try to put on a show for me and just openly go with what you like.

You kno you could be right ennuh. If him neva deal with it, him juss might be depressed and it a affect him ability to be motivated fi fine job.