<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mrs. MarieK</div><div class="ubbcode-body">lol SS if everytime mi chat bout sinting an nutt'n nah change dem remove ie. It easier fi mash ie up dan raise mi pressure gi mi hawt attack an mi dead adn some mawga junju face ooman come live inna mi house whe wi wuk hawd fah.
Plus I think it got my point across.
Mi memba wan nite mi come home late because mi did have cell phone problems and stop at a tmobile store, di man stawt question mi suh mi ansa an seh weh mi did deh, him a tell mi seh a lie mi a tell an mi need fi get rid of wah eva mek mi come home late (he thought I was out shopping fi shoes (mi weakness)) anyhow mi tek out di phone outa mi bag remove mi sim cyaad step pon di phoen an grine it right into the tile of the kitchen floor, calmly without any response hee hee.
the cost of the phone 99 bucks
the look on his face - priceless
point is, don't test me, I will do as you say, so make sure you mean it.
Interesting, if a man were to display this behaviour, it would be called abusive!
Marie, Not sure if you're joking, but I believe that there are other alternatives between the extremes suggested ie going to hospital or destroying property. (Sounds like something parents might do to children [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img])
dear K, I feel that if I address something in a civilized manner over and over again and nothing is being done then it is time for actions.
Fact is, with some people, speaking doesn't get anywhere there needs to be actions taken. I am not sure how a child comes into play.
If I addressed the issue then all that is left is for me to show you that I am upset and I will not hit the person but when frustration builds up you can either let it out or keep in in, the latter of which can lead to health problems.
The computer cost 800 bucks which I am sure he appreciates more now that he had to replace it and regarding the phone incident the lesson there was be careful what you say.
This may not work for everyone but it worked for me. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif[/img]
Dear K, you knwo what is more abusive, arguing constantly over the same issue, all the while increasing your stress level and bringing on the onset of ailments for which there is no cure.
The computer was MINE, the phone was MINE and since it is creating a problem in MY life, then I need to get rid of it. Men or women, it is not abusive - it is getting your point across. Mi have a habit weh drive him up di wall, mi always leff mi shoes dem inna him cyar an him hate him cyar chakka chakka, matta a fac di ongle ting fi inna di cyar a di passenger dem, nuh leff no book paypa or nutt'n inna him cyar well one night we guh out an mi did a eat inna him cyar afta him tell mi seh him nuh like ie, an mek ie wuss mi leff di KFC box (when mi use to nyam meat) inna him cyar, well him put di box inna mi cyar an dis was a hot wekeend and everywhere we went it was in his car, yuh si Mondeh mawning when mi opin mi cyarrrr, baxcova, mi haffi sanitize ie, [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif[/img] Crude, yes, lesson learned, yes.
lol Sue a di sed ting peeple seh bout mi a wuk. wan ooman dehyah side a mi fram di day mi stawt she mek it her pint fi come chat tuh mi an she is nut'tn but a cyarry dung awtist.
She kip awn a seh tings bout peeple and mi know she a try bait mi suh one day she seh sinting bout bakkra wife, mi constantly tell her seh mi nuh inna di cyarry guh bring come ting becasue mi mout nuh jine church, anyhow, one day she seh bakkra wife suh nat suh good lookin dat she need di knife an a gurney (plastic surgery)
suh bout 4 howas afta dat mi an she and bakkra (who mid tell fi talk to her bout di gossiping and him rispan wid oh she's harmless)
well di chreee a wi siddung an mi seh Baws, how di wifey, him seh fine, mi seh yuh sure, him seh yah why, suh mi tun tuh coworka an seh "i must be mistaken i thought you told me she needed surgery"
yuh shoooda see di blood drain fram her face, but before she coulda confess mi switch di subject, bakkra nuh know why mi seh suh and think mi confuse but she know damn well seh mi nearly out her and will dweet again, well from dat day it si praise the lord, Marie if she see mi in di hallway.
I am a firm beleiver in if sinting a badda yuh get rid of it.
Mi an mi ex buy wan cyar it wuz nutt'n but trouble and hawt ache him cause ova di cyar suh mi had it towed and sell a 17G cyar fi 3G [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif[/img]
that's you, the result was "I really didn't know that bothered you that much" Of course this mek mi more bex sayka mi done chat firmly 2 times and many more in between. He understood why it bothered me and I understood why he dind't get me all the other times I was saying it.
Re the phone thing, you can't threaten people, I am being completely honest as to where I was and you cannot bring your baggage from one relationship to the next, I will never nor have I ever cheated, tempted but no, mi rather leff. I just came home from a hard days work and you are stressing me over a phone which wasn't working int he first place becuuse you dropped it, so fine, you wnat me to get rid of whatever was making me late, ok here.
I can understand many people leaving, but that's not us. Nuff people on here can tell u I am not the easiest person to live with and neither is he.
What these two experiences taught us was "please be sensitive to the other person's feelings and trust me, I have given you no reason not to"
Plus, if him leff mi fi dat meeda haffi leff him tuh, after all the man did turn the yard hose on me when mi a argue ova sinting an him tell mi fi tap shame him inna him neighborhood, we were in JA, him keep on seh cool dung Marie, mi seh mi nah cool dung, him seh calm yuhself, mi seh calm wah, come calm mi come calm mi, well he did.
Mommy stand up outside an seh "doan come in here an wet up di floor yuh auntie juss clean"
BTW the computer thing happened within months of marriage an mi fawda seh "unu will learn" and boy did we ever - yuh knwo seh a virus lick di new computer because we neva have no firewall an we haffi end up replacing it again
People grow up, just like school, life's lessons are hard but now we laugh ova it.
Last week him a fix something inna di house an mi dung stairs a help him mi tek up wan 2X4 and all of a sudden di man run come ova an wrestle it outa mi hand an seh No marie doan dweet and of course when mi going to be late mi call an seh "lissen tuh mi mi late because mi a guh wash di cyar an memba wah happen to di fone..........."
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mrs. MarieK</div><div class="ubbcode-body">dear K, I feel that if I address something in a civilized manner over and over again and nothing is being done then it is time for actions.
Fact is, with some people, speaking doesn't get anywhere there needs to be actions taken. I am not sure how a child comes into play.
If I addressed the issue then all that is left is for me to show you that I am upset and I will not hit the person but when frustration builds up you can either let it out or keep in in, the latter of which can lead to health problems.
The computer cost 800 bucks which I am sure he appreciates more now that he had to replace it and regarding the phone incident the lesson there was be careful what you say.
This may not work for everyone but it worked for me. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif[/img]
Dear K, you knwo what is more abusive, arguing constantly over the same issue, all the while increasing your stress level and bringing on the onset of ailments for which there is no cure.
The computer was MINE, the phone was MINE and since it is creating a problem in MY life, then I need to get rid of it. Men or women, it is not abusive - it is getting your point across. Mi have a habit weh drive him up di wall, mi always leff mi shoes dem inna him cyar an him hate him cyar chakka chakka, matta a fac di ongle ting fi inna di cyar a di passenger dem, nuh leff no book paypa or nutt'n inna him cyar well one night we guh out an mi did a eat inna him cyar afta him tell mi seh him nuh like ie, an mek ie wuss mi leff di KFC box (when mi use to nyam meat) inna him cyar, well him put di box inna mi cyar an dis was a hot wekeend and everywhere we went it was in his car, yuh si Mondeh mawning when mi opin mi cyarrrr, baxcova, mi haffi sanitize ie, [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif[/img] Crude, yes, lesson learned, yes.
It seems to work for you, but I completely disagree with these tactics, and am surprised at some of the comments here that seem to 'applaud' this behaviour. I mention child, because these behaviours remind me of the type of controlling responses some use to exert themselves over others, eg I feed you, clothe you, I pay the rent, this house is mine etc, so you will do as I say!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.