Re: Fighting Words??
you all are dysfunctional...................
If a laff a dead, no baby dat is nat a 2x4 dat is a compressor.
Mi out sick todeh T call mi mi seh "weh yuh deh" him seh "ova Tanisha, she call seh she miss mi"
Mi: "well tell Tanisha seh mi sick and she fi send some soup, on second note tell her fi save di money because as of right now yuh bruk, divorce and dead and a she haffi guh bury yuh"
It's all in the answer baby, all in the answer.
Mi now meeda seh "Yeah I know, Halle stopped by and sympathised wiht me for having you" and top it awf wid a kiss then add "The pope called they are nominating me for sainthood, marrying you is the biggest act of charity EVER"
Top dat deh wan awf wid a feelup
you all are dysfunctional...................
If a laff a dead, no baby dat is nat a 2x4 dat is a compressor.
Mi out sick todeh T call mi mi seh "weh yuh deh" him seh "ova Tanisha, she call seh she miss mi"
Mi: "well tell Tanisha seh mi sick and she fi send some soup, on second note tell her fi save di money because as of right now yuh bruk, divorce and dead and a she haffi guh bury yuh"
It's all in the answer baby, all in the answer.
Mi now meeda seh "Yeah I know, Halle stopped by and sympathised wiht me for having you" and top it awf wid a kiss then add "The pope called they are nominating me for sainthood, marrying you is the biggest act of charity EVER"
Top dat deh wan awf wid a feelup