wah mek unu get mad? waa go troo unu head?
Ldies wah mek unu mad when/if unu man cheat
Re: Ldies wah mek unu mad when/if unu man cheat
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">wah mek unu get mad? waa go troo unu head? </div></div>Ahhh the cheating dilemma, I won't bother to post my theory yet again.....but to answer your question.....I don't get mad..I get even [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">sweet....well it could be many reason why de man cheat...but thats a different topic.
Aynat..what hurt so much that you want to get even? </div></div>Ahhhh Kingy yu have a couch fi lie dung pan fi tell yu all dat drama?
short version, it's not the cheating so much that hurts, it is the fact that a man would think that I am that much of a fool that he can cheat and lie to my face and think he can get away with it. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Aynat_SlvrTush</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">wah mek unu get mad? waa go troo unu head? </div></div>Ahhh the cheating dilemma, I won't bother to post my theory yet again.....but to answer your question.....I don't get mad..I get even [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>
nottin sweeter than getting even like serving it cold
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Aynat_SlvrTush</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">sweet....well it could be many reason why de man cheat...but thats a different topic.
Aynat..what hurt so much that you want to get even? </div></div>Ahhhh Kingy yu have a couch fi lie dung pan fi tell yu all dat drama?
short version, it's not the cheating so much that hurts, it is the fact that a man would think that I am that much of a fool that he can cheat and lie to my face and think he can get away with it. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img] </div></div>
so wah u a say is dat its not de fact that him a push him rocket inna one next gyal... a de fact that him LIE to you? interesting...
Morning kingy [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/icon_hug.gif[/img]
Being made to feel like a fool, and being lied to by someone you love is enough to make anybody mad. There are plenty of men who would get mad also.
Often times sex is more emotional than physical for women I think. So we tend to really take it hard when a man we've commited to hurts us in that way.
I think when someone cheats, they are really cheating themselves from moving on and finding happiness.
fi mi its de fact dat a next man a RAM OUT mi ooman belly bottom. because no man weh a wuk smaddy else ooman ahgo be romantic and tek time. den when him dun dun out mi ooman mi a tek har up wid dun sinting. nah sah
if my guy cheated on me with somebody that i would consider my equal or better then it hot but no so hot. a fine lookin woman is just a fine lookin woman.
if he cheat with someone who isnt quite up to my standards then it more of a hurt pride an that hurt even more than nething. that for me is unforgivable. it like how could u leave a gourmet (sp) meal to go fishing thru the trash? dam that would hurt
if he has a one nite stand thats forgiveable cus lets face it....life happends rite...it happend to the best of us...in the heat of the moment u think with something other than ur head...its insanse wat u do for instant gratification
if its a continious affair where he's deceiving me and basically makin a fool of me with some chik then its hit the road jack. that i cant handle. cus at that point its not just a mistake or dam it just happened its planned.and these type of affairs tend to leave more scars on a relationship.
this whole cheating thing... man it aint so black and white...lots of grey areas to consider
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Aynat_SlvrTush</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">sweet....well it could be many reason why de man cheat...but thats a different topic.
short version, it's not the cheating so much that hurts, it is the fact that a man would think that I am that much of a fool that he can cheat and lie to my face and think he can get away with it. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img] </div></div>
so wah u a say is dat its not de fact that him a push him rocket inna one next gyal... a de fact that him LIE to you? interesting... </div></div>
yes di lie hurt more. the act u can understand but the lie...insult.
just come outrite an say babes ray ray ray...mi go bex yes and mi mite chop aff weh gad gi yuh but atleast i'll have [] much more respect for u cus u didnt lie to me...personally thats the worse thing ne man can do. is lie cus wen i find out.... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] turns ya rite off[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">fi mi its de fact dat a next man a RAM OUT mi ooman belly bottom. because no man weh a wuk smaddy else ooman ahgo be romantic and tek time. den when him dun dun out mi ooman mi a tek har up wid dun sinting. nah sah </div></div>OMG. I am dying...an den yuh caps it to [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: bink</div><div class="ubbcode-body">my dear, annaconda man ... a minute ago i gave you props for talking about ladies and now you come back with this? "ram out"
man o man .... </div></div>
but seriously now...which man ago romance a next man ooman? not only dat which ooman weh a teef a piece from a next ooman man ago want him be romantic. more time she jus waa u beat up de ting mek she bawl, pick up u tings and leff promto before har hubby come home.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">fi mi its de fact dat a next man a RAM OUT mi ooman belly bottom. because no man weh a wuk smaddy else ooman ahgo be romantic and tek time. den when him dun dun out mi ooman mi a tek har up wid dun sinting. nah sah </div></div>
mi gree wid yuh