Re: PDA in a strange way
God knows mi can undastan a son displaying some level of affection for his Mom in public.. the kiss on the cheek is an innocent ting.
But certain tings crass di boundary and beyond. Mi seh cudden even believe when di bway start rung him finga troo im madda hair.
All rubbing the center of her back seems odd to mi. Lawks, mi shame fi seh soh but mi cudden stap stare. Mi was in shock.
Til all wan a mi fren did seh it betta shi neva seh is har son an jus mek wi gwaan tink dem is a couple
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nunya</div><div class="ubbcode-body">My 18yo likes to walk with his arm around my shoulder, or holding my hand or im wi jus bus a big kiss pon mi jaw eena de miggle a de road... \o/
I am not one for PDA. He definitely is. Dunno whe im gettie fram. Mi foreva a tell im fi leggo mi han, afta mi ano 2, an dat im fi tap kiss kiss mi up. But dat mek im dweet all de more.
People have actually commented that if dem neva knoa betta...
Now, while I knoa he is loving (he'll constantly tell me that he loves me or give me a kiss for no earthly reason
) I also think he sometimes do this out in public cause he knows it causes me consternation and sometimes mek mi quite irate.
I guess him get dat part a im personality fram me
The thigh rubbing uppa tap deh though... that's just...ugh
God knows mi can undastan a son displaying some level of affection for his Mom in public.. the kiss on the cheek is an innocent ting.
But certain tings crass di boundary and beyond. Mi seh cudden even believe when di bway start rung him finga troo im madda hair.
All rubbing the center of her back seems odd to mi. Lawks, mi shame fi seh soh but mi cudden stap stare. Mi was in shock.Til all wan a mi fren did seh it betta shi neva seh is har son an jus mek wi gwaan tink dem is a couple
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nunya</div><div class="ubbcode-body">My 18yo likes to walk with his arm around my shoulder, or holding my hand or im wi jus bus a big kiss pon mi jaw eena de miggle a de road... \o/
I am not one for PDA. He definitely is. Dunno whe im gettie fram. Mi foreva a tell im fi leggo mi han, afta mi ano 2, an dat im fi tap kiss kiss mi up. But dat mek im dweet all de more.
People have actually commented that if dem neva knoa betta...

Now, while I knoa he is loving (he'll constantly tell me that he loves me or give me a kiss for no earthly reason
) I also think he sometimes do this out in public cause he knows it causes me consternation and sometimes mek mi quite irate.I guess him get dat part a im personality fram me

The thigh rubbing uppa tap deh though... that's just...ugh