My Granpa is seventytwo and his wife (second)is fifty-eight. Theya re like two teenagers, she brought my Granpa back to life I watched the life being snuffed out of him by my Granma who is now deceased. He took up ice skating, parachuting (join some club)[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/breakdance.gif[/img] will pick up and just go to the Airport on stanby for flight to anywhere warm.
Last month he borrowed some Bob Marley music from mi still cannot get dem back [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] He even tell me bout the latest ringtone to download fi mi phone [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] I phoned him earlier on today got his voicemail, he called be back I said where were you, he said he was satisfying his wife....buseeya I really want to ask him how is sex at his age, but got cold feet. (((((Granpa))))))
MarieK, yuh certain seh yuh is not older dan yuh parents? Dem a live life and dem don't want yuh messing up dem rhythm when dem a dweet. (watch har [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/vomit.gif[/img] now)
And Ms Venn, yes your modda look youngah and youngah all di while. Hotta dan she yuh can't fine.
Poor unno. My dad was di same way, but I found him inspiring and entertaining. Me pray me can carry on like him when me get older...well maybe not just like him, but close enough.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body"> Mommy: Well when we find a hotel we will not call because we need time alone you are going to call us every 2 minutes, that's why we love going far places where you have to call international. We will call you don't call us
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img]oh..no she didn't?? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] OMG..she sure told you...DWL
Awrite suh now mi realy upset, angry, mad and wait till she come back.
Laws nite mi a fret out no baxcova suh missa Marie suggest weh we go out to dinner, suh mi siddung a di table wid di cellphone pon mi lap and it stawt ring mi grab ie up suh faws tinking is she but when mi look ie seh "message received"
Dats it???? Text messij. Weh di hell dem learn bout text messij. But dat is not the wusss, mi call dem cell phone an dem tun ie awf. suh dem text mi an tun ie awf. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img]
yuh know wah mi done, mi nuh care.
Damask - please don't mention teh "essss" word. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/sick.gif[/img]
Gwan chru Mamma wid u text messaging [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] dem deh pon dem honeymoon break do, no badda dem MarieK [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
and mi nah let u live dung how u a call people near 50 old [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">Wah di baxide rang wid demya peeple. How can u just pack up an go to Vegas. Dat nawmal? I mean if you are 20 you do that but gosh man dem darn near 50. Every year is sinting, laws year it was di less than there clothing and the hair and nails. </div></div>
Mrs Marie, you mek mi [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]. Steppappy is just a few years older than me and your parents are just reaching their prime. Good for them. Wish my mother would learn to text and take off like yours [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/dance01.gif[/img]
Damask -I was feeling good til you mentioned your Grandfather's age. My mother is that age [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] Fortunately my facial this afternoon has taken a few years off, so I don't feel too paranoid [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yahoo.gif[/img]
Yup, we learn to text message and email; but we never forgot the ess word. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] Now we know it all, and don't have to worry about getting pregnant. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70458-applaud.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mrs. MarieK</div><div class="ubbcode-body"> I mean if you are 20 you do that but gosh man dem darn near 50. Every year is sinting, laws year it was di less than there clothing and the hair and nails.
Mek mi tell yuh Miss Marie K, when yuh reach 50 is peer freedom yu luk fah. A so dem spen dey yute raisin yuh an mekkin sure dem duh di right ting.
Now dem see yuh bigg ooman an married an doin fine, is time fi dem let loose an ave dey own life again.
By do way... 50 nah so ol enoh! Yuh mek ie soun like dem ready fi di Rest Home. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
Go Mommy & Daddy!!! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70371-jump.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/notworthy.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mrs. MarieK</div><div class="ubbcode-body">Unu nah read wah mi a seh? MI seh dem nuh eeven have hotel. How can u not have a hotel, dem plan fi wing it. dat nuh mek no sense. </div></div>
Dem survive all dese years widdout supervision, mi sure seh dem knoh wha dem duh at di ripe ol age af 50!!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: queenb</div><div class="ubbcode-body">Yup, we learn to text message and email; but we never forgot the ess word. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] Now we know it all, and don't have to worry about getting pregnant. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70458-applaud.gif[/img] </div></div>
Speak fi yuhself Missus. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] Mi reach 50 lass Octobah an still regular like always. Doctah sey is no reason mi shouldan use birth control. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mrs. MarieK</div><div class="ubbcode-body">VENNNNNNNNNNNNN - meet mi roun a back.
Awrite suh now mi realy upset, angry, mad and wait till she come back.
Laws nite mi a fret out no baxcova suh missa Marie suggest weh we go out to dinner, suh mi siddung a di table wid di cellphone pon mi lap and it stawt ring mi grab ie up suh faws tinking is she but when mi look ie seh "message received"
Dats it???? Text messij. Weh di hell dem learn bout text messij. But dat is not the wusss, mi call dem cell phone an dem tun ie awf. suh dem text mi an tun ie awf. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img]
yuh know wah mi done, mi nuh care.
Damask - please don't mention teh "essss" word. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/sick.gif[/img]
Mi nuh sleep a wink laws nite. </div></div>
Marie DWL at your use of the "essss" word. Your Mom is in her fifties you say, I used to think fifties was so ancient, but now that am approaching twenty-five it does not seem so bad. My Mom is forty-four and my Granpa outlook on life is younger than hers. She dresses really modern and stuff but so stiff, cold and formal all the time. Even without knowing her if you see her she is not someone that you would even ask for direction, real uppity and lookdungharnose sumaddy. Godeymariemom [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img]
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.