How unoo manage? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whatever.gif[/img]
The Six Weeks Itch
Re: The Six Weeks Itch
yu miss TLC man???!!! I are shacked...an yu poas ie dung ya to where shi boun fi si it??? I are shacked [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/notworthy.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img][img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/notworthy.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img]
I have seen plenty women going ahead and giving in to the itch too early. Next thing you know baby number 2 is here while mom hangs her head in shame. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
Listen to mi Skelly. Hear what Boopie tell yuh! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img]
My first two children are "Irish Twins" - the same age for a month and a day... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blush.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70365-flirt.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70390-shhh.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly_no_Belly</div><div class="ubbcode-body">Mi miss di TLC man... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>
hush yah skells
jus concentrate on the baby
before you know it the six weeks will be up
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ReggaeGirl2000</div><div class="ubbcode-body">Mi nah overstand... u can't have affection/TLC without having sex? </div></div>
siddung siyda reggaegirl### inna di row dem fi di children who don't understand why you can't have TLC widdout alla dat [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img]
~~~ sigh ~~~
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ReggaeGirl2000</div><div class="ubbcode-body">Mi nah overstand... u can't have affection/TLC without having sex? </div></div>
siddung siyda reggaegirl### inna di dunks row [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img] </div></div>
mine u get put on ignore enno again