Anyway, me have one bredren at work. Me and him cool, and nuff time me go out, me buck him at diff events. (him is always alone).
We chat all di while, him even a run wan partner dat me jine. So from odda day, me notice dat him is overly friendly. But me figgah dat him a try mek sure everybody inna di partner keep up wid it.
Den now, everytime me see him, him haffi get real close and a ask if me a go to dis or dat, and prolly we should link up and go togedda. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img]
If him was keeping his distance when him ask, me wouldn't tink twice bout go somewhere wid him. Cause yuh done know Eddie Murphy seh 'Gay men are the best friends to have...'
Suh now me nuh know. Cause me 101% sure him is gay. Lawks \o/
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mrs. MarieK</div><div class="ubbcode-body">Lawd Peppa, a man wid a limp wrist is surely gay ennuh </div></div> <u> </u>
Dis not coming chru clear in di writing. Yuh being sarcastic, or yuh agreeing wid me?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: loops</div><div class="ubbcode-body">what aren't you sure about pepper? it's true...gay men are fun to hang with. </div></div>
Loops, me nuh have a problem fi hang wid him. But me not dense, him a try mek a move.
Maybe he is looking for a beard. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img] To bad, too sad. I wish he was just free to be himself so we could just be real friends. His dad still lives in JA, they are very close, so he is probably stuck in the closet....although, all you have to do is look at him and know.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SweetSsop</div><div class="ubbcode-body">Peps jus try tel him dat you a have a fren wha you waa set him up on yes a girl and you wi kno by him reaction </div></div>not necessarily so, actually not necessarily so to many of the comments made in this thread....
First off, not all gay men are gay looking. Secondly, not all "limp wristed" men are gay, some are just effeminate. Also, if Peppers... mi soon comes back
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.