vegas, thanks for the enlightenment on the Canadian 2 facedness
Why can't people say what they mean?
mek a tell u how it go....Originally posted by Tropicana View PostI guess I do play the game such as not blowing up and saying I am not angry when I am furious but it bugs me like crazy and I do vent about it afterwards.
For me the issue is not whether or not they want to pick berries. The issue is, if a suggestion is made and you don't like it or you don't think it's a good idea, don't smile and say oh that sounds really cool, put someone through a whole lot of work and then at that point say actually I don't want to do it.
when u made the suggestion, dem never like it and or no want go, but fraid fi hurt yuh feelings. Plus dem no want to be the "one" fi pipe up incase the majority a ppl are ok with it.
so after meeting ova now. suzy say to mary, hey mary yah go go a dis berry picking sinting weh di mad black ooman a talk bout? hear mary, no sah mi nah go no weh slavery done lang time mi nah go bend dung inna no field say mi a pick berry mek wasp and nekkle ketch me
hear suzy now...lawd gad mary mi tink say a did mi one. wat a fool fool idea and weh she come from ei? inna dem yah modern days yah fore she say mek we have a lingerie pawty and drink two likka and go home bo buss two wine.
mi dear.
so on and on it goes. till dem stawt phone and txt behind yuh back. finally betty, who wasnt there, and who no fraid a yuh toad out yeye and pointy finga send out a email saying she not coming. the rest see it now and in true pioneer fashion dem jump pan di wagon.
ant thats how the west was won!
mi gone a mi bed now tropi good nite.
women hate other women. find some man friends. men love women.