<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Empress_Nylah</div><div class="ubbcode-body"> <div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">And why is har dawta nat working??? </div></div>
that's the first thing i thought of too [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] </div></div>[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img]
One daughter (Yvonne) give her $1000/month. Mi assuming dat is the granddaughter mom.
And de next daughter (Minette) live wid Martha an is she unu a seh fi get work??
i know it's hard to get work but i remember my old aunties that had no skill expect raising pickni, and they would cook or bake some likkle bit of food and sell them to the workers nearby.
it seemed not matter how hard done by they were, they found some likkle way to bring in even a few dollars.
Nuff man mi know whe live a jamaica do it, enjoy it an boast bout it.
Mi know one yute weh when him fuss start dwet him walk an tell everybody seh if him did know seh a so tussy taste sweet him woodan a nyam from him a pikney \o/ [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
an plenty man mi walk up to yuh pon de road an tell yuh weh dem wi do to yuh wid dem tongue [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/sick.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">Mi know one yute weh when him fuss start dwet him walk an tell everybody seh if him did know seh a so tussy taste sweet him woodan a nyam from him a pikney </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Empress_Nylah</div><div class="ubbcode-body"> <div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">Mi know one yute weh when him fuss start dwet him walk an tell everybody seh if him did know seh a so tussy taste sweet him woodan a nyam from him a pikney </div></div>
you lie LadyZ [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
well, i know of none of these kind of Jamaican men
</div></div>No lie. Him big an bold wid it to but him mout look sowah fi real. y'eva si smaddy an juss know seh dem bow?? A so him look [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
De man dem start call him Bowza and some breed a name an him ansa to dme all
Mi know one a yaad an dem call him Sniffer him brag bout it all di while [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] :bawlout; [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body"> Moesha Stanleywas at the plaza waiting for her ride when a stumpy young man walked up to her. He did not waste a moment before saying: "Hey baby, mi woulda ... you. As mi see yu mi feel like sey mi shoulda deh home wrapped in bed while I pour syrup over your body while I ... you," he said with his face scrunched up and tongue hanging out like a dog in heat.</div></div>
our women are so abused for when mi wudda done cut him dung him sinting wudda neva rise tuh anybody occasion eva again [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/nahtalktoyuh.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">This kind of verbal sexual abuse is not uncommon, as more men seem to be 'facing up' to their sexual preferences. Mark Williamssaid he has mastered oral sex and has now graduated. "Oral sex is an art, you have to know how to do it and not every man can," he said passionately. </div></div>
Suh mek mi understand dis, dem inna oral suh much dat dem willing fi dweet tuh wan ooman dem juss meet? Dem know if she clean, any diseases. Nawsiness dis. a weh Blugiant deh wid di fiya
He also said that he believes men are now into it because of the many sex videos readily available, and our culture has been, "Ameri-canised" <u>and everything they do, we follow</u>. He said that the few men who have not yet faced up to it are afraid that if they tried it, they would not do it correctly.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Aynat_Tanya</div><div class="ubbcode-body">Mi know one a yaad an dem call him Sniffer him brag bout it all di while [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] :bawlout; [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>
Suh mek mi understand dis, dem inna oral suh much dat dem willing fi dweet tuh wan ooman dem juss meet? Dem know if she clean, any diseases. Nawsiness dis. a weh Blugiant deh wid di fiya
</div></div> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] Mi a hear dat from mi deh a undergrad.
man wi juss walk up to yuh an dme pick up line is "I want you to sit on my face" or something to that effect. An dem nuh partial[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body">Mi know one yute weh when him fuss start dwet him walk an tell everybody seh if him did know seh a so tussy taste sweet him woodan a nyam from him a pikney \o/ [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]</div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad2.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/nahtalktoyuh.gif[/img] Mi bex bad!
Mi laff [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] so hard mi ice cream jus spray out onto di table. Cho! Help mi clean ie nuh zed!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.