even if yuh was to date a passen him a guh waan tek feel up and receive likkle feel up.
Wid fi yuh rules NO ONE will stick around a wait fi yuh and yuh laundry liss a sittin dem.
How much time ya guh poas bout de exact same ting?
Yuh keep getting de same ansah dem, you are doing de same ting and expecting different results
You are also basing relationships on belief and not going with what the spirit would be motioning between two ppl.
Timelines are foolish, as feelings are between two ppl. Your feeling will progress quicker with one person than another so timelines fi dash weh.
How bout dis timeline, no marriage proposal till aftah 7 years
Wid fi yuh rules NO ONE will stick around a wait fi yuh and yuh laundry liss a sittin dem.
How much time ya guh poas bout de exact same ting?
Yuh keep getting de same ansah dem, you are doing de same ting and expecting different results

You are also basing relationships on belief and not going with what the spirit would be motioning between two ppl.
Timelines are foolish, as feelings are between two ppl. Your feeling will progress quicker with one person than another so timelines fi dash weh.
How bout dis timeline, no marriage proposal till aftah 7 years