Re: is he married...?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body"> ohhh yuh still a fool round di afrikan dem?? aie sah.. u waan smaddy suck out u bank account wile promising u a afrikan kingdom.
You know this chick weh mi working with so desperate fi a black man that all me tell her to be careful bout this Nigerian brother whe she hanging out with that she keep saying she think him honest. Tell me if this no sound suspect to unno ... him come here from Nigeria 4 years ago and him deh pon him second masters degree (full-time fi the four years) and working full-time and all of him family is in Nigeria ...to me that sound like student visa but I could be wrong. She did have eye pon one Jamaican but this one carry har out fi expensive dinner and has been very respectful (in 2/3 week) Mi tell har say them african man deh crafty but she nah listen to me at all.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body"> ohhh yuh still a fool round di afrikan dem?? aie sah.. u waan smaddy suck out u bank account wile promising u a afrikan kingdom.
You know this chick weh mi working with so desperate fi a black man that all me tell her to be careful bout this Nigerian brother whe she hanging out with that she keep saying she think him honest. Tell me if this no sound suspect to unno ... him come here from Nigeria 4 years ago and him deh pon him second masters degree (full-time fi the four years) and working full-time and all of him family is in Nigeria ...to me that sound like student visa but I could be wrong. She did have eye pon one Jamaican but this one carry har out fi expensive dinner and has been very respectful (in 2/3 week) Mi tell har say them african man deh crafty but she nah listen to me at all.