It sound like shi step out already [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img] if di sex was downhill after year 2 an now is year 8 why did shi put up wid no satisfaction fi 6 years?
Tell yu fren fi talk di tings man cho [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/popcorn.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: natJazz</div><div class="ubbcode-body">[quote=Bizi][one evening u come home an u pick argument over something - it could be anything - jus mek sure seh it escalate into a good fite...
nex evening u dweet agen... be as irrational as possible - if possible try to fling ah few things to demonstrate hwo strongly de supm annoy yuh...
do this for about 2 weeks.
im ah gao stawt complain how u get misarebble... nit pick abotu little things... the smaller the better.
That's the thing, they haven't grown apart. if yuh hear her tell it, she love him cyaan done an him have everything going for him. De man treat har like queeen, workship de groun she walk pon..but he ain't hittin it right.
dem is real tight, the best of friends..do erryting tigedda. go spa, go gym, go shoppin EVERY BLASTED ting [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
shi say shi tyad fi try mek excuse but caw she genuinely love him an care bout him shi nuh waan juss blurt it out so an hurt him feeligns. </div></div>
Mi know dem nuh grow apart - thats just an excuse to let him down easy...
but serioulsy if he is that good to her and she loves him so much - maybe as Bandanna suggests she can try work with him - I know sex is important but seems kinda shallow to throw back a good man just becasue of that and its not that he can;t perform... u said the 1st 2 yeares were good so maybe its just a 7 (8) year itch she is having.
when entering into a relationship especially one which you anticipate will last longer than a few months you will run the risk of boredom.
Entering into such a relationship requires creativity when it comes to sex and maintaining that fire.
Majority of the men I meet who have stepped out havementioned "she too sawfy sawfy" as di man seh "boo" yuh bawl. I've had one friend who has never had sex with the lights on nor outside the confines of her bedroom.
Lingerie's are trashy and mental stimulation, well that's just for dirty mouth women. I get in my car everyday and I drive to teh same house at the end of every day, what keeps me focused and alert is the fact that I take different roads [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif[/img] get me.
Sometimes the other person reacts to the signal we send out. Some persons are just reserved by nature and will not try new things without "being introduced" suh introduce di man try couple new techniques and gwaaan chroo.
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img] doan even tink mi can repeat de tings dem weh dem try, but to me it seem dat dem come in more like best of friends an not lovers. She do just as much fi him as he do for her so is not a case of using him..
she say shi been a try hold on pon him caw shi know say him is stable and a good man, but she juss nuh inna de sex ting. shi cyaan get into it or want it unless him go downtown.
shi hasn't initiated sex since about year 3...de only time shi wi force harself fi mek de first move is fi him bday, anniversary, v day an ting.
mi tell har say fi jus tell deman de troot an done...if yuh hafi force yuhself fi waan have sex wid someone den sumting wrong...betta shi git up an end it instead a go cheat pon de man
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MrsMarieK</div><div class="ubbcode-body">
Majority of the men I meet who have stepped out havementioned "she too sawfy sawfy" as di man seh "boo" yuh bawl.
</div></div> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]dis mek mi laff
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img] doan even tink mi can repeat de tings dem weh dem try, but to me it seem dat dem come in more like best of friends an not lovers. She do just as much fi him as he do for her so is not a case of using him..
she say shi been a try hold on pon him caw shi know say him is stable and a good man, but she juss nuh inna de sex ting. shi cyaan get into it or want it unless him go downtown.
shi hasn't initiated sex since about year 3...de only time shi wi force harself fi mek de first move is fi him bday, anniversary, v day an ting.
mi tell har say fi jus tell deman de troot an done...if yuh hafi force yuhself fi waan have sex wid someone den sumting wrong...betta shi git up an end it instead a go cheat pon de man </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] 3 years? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] This is crazy so what made her stay this long? Never in my life have I heard this one, that's just miserable. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: natJazz</div><div class="ubbcode-body">[quote=Bizi][one evening u come home an u pick argument over something - it could be anything - jus mek sure seh it escalate into a good fite...
nex evening u dweet agen... be as irrational as possible - if possible try to fling ah few things to demonstrate hwo strongly de supm annoy yuh...
do this for about 2 weeks.
im ah gao stawt complain how u get misarebble... nit pick abotu little things... the smaller the better.
That's the thing, they haven't grown apart. if yuh hear her tell it, she love him cyaan done an him have everything going for him. De man treat har like queeen, workship de groun she walk pon..but he ain't hittin it right.
dem is real tight, the best of friends..do erryting tigedda. go spa, go gym, go shoppin EVERY BLASTED ting [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
shi say shi tyad fi try mek excuse but caw she genuinely love him an care bout him shi nuh waan juss blurt it out so an hurt him feeligns. </div></div>
why can't she juss guh the ahem shop and pick up few things..and surprise him and when him see how good the 2 a dem feel him will start try all kinda sitten (as long as dem both comfy wid it)
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">So u deh wid dis person 8 years and de sex start get after year 2 but yuh try stick it out cause everything else is perfect. Now yuh tyad fi have the lackluster sex and u doan have any attraction or desire fi de man/woman, an yuh a start seriously consider 'steppin out' and lookin smaddy else.
How do you tell de man/ooman the real reason u want to end the relationship </div></div>
Denn awwfta it naafi enn?
If everyting else a sey wan, den mekk di smaddy cyaah juss guh get di goodz somewhe else? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img]
Mi feel sey a bay selfishniss a gwaan ennuh. Peeple expeck tuhmuch fram wan sumbady. If di only ting wrang is di sex, den get sex sumwhe else an enjay di ress.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TanyaZeen</div><div class="ubbcode-body">Tell har dat dem fi join a swingers club [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img] </div></div> They did that too [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] dem agreement was that dem cyaan have sex wid nuhbaddi while dem there but they can only RECEIVE OS [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
any thing else? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.