the fella is an otherwise decent man who(make lotsa money [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70379-moneyeyes.gif[/img] ) simply wants to "tek care a yuh". but you're just not attracted to him. would u still look past his face(and voice) and deh wid him or would u say, isarite, me will do widout?
A wha, me too ugly fi yuh?
Re: A wha, me too ugly fi yuh?
When I lived in Ja. many years ago, the premium on looks was at an all time high.
Guys had to be excruciatingly handsome to 'pass' and girls had to be 'drop-dead gorgeous' to be given even the time of day.
Once I explored other territories, I found out that while good looks are appreciated, there are many people who have learnt how to develop their many assets rather than just focus on looks alone.
It's been such a lovely experience.
In response to your question, I'd connect with the guy on his values and go from there.
Bwoy Donnika, if im ugly, dat a one ting; but if yuh cyaa tek im <u>voice</u>???? ...ehm ehm [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img] den dere is no going forward wid dat...
yuh can always 'do it in de dark' if yuh nuh waa si a already ugly man mek up im face when im a come.... but whe yuh a go do bout a voice whe nedge yuh teet???? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Donnika</div><div class="ubbcode-body">the fella is an otherwise decent man who(make lotsa money [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70379-moneyeyes.gif[/img] ) simply wants to "tek care a yuh". but you're just not attracted to him. would u still look past his face(and voice) and deh wid him or would u say, isarite, me will do widout? </div></div>
I dont think so..
but, mark you, the late Sir Lynden Pndling who led the Bahamas into Independence (his father was a Jamaican policeman), was short, dark with cross eyes, but his wife was a tall beauty (yeah fair skinned with long hair), she looked beyond his looks, and he carried her to the top..
It is said that for every successful man there is a good, strong woman by his side.
You ever seen Zimbabwe`s Mugabe`s young wife? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] What a la la! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/hungry.gif[/img]
Mi have to think bout mi future children ... what if the pickney come split image of him father .... while the looks not most important if u ugly that mi no want to be seen in public with u or mi goin to pray day and nite that the pickney no come looking like u hell no.
Mi memba mi fren tell me bout this pretty girl who always a chat bad bout people ugly and then she have pickney fi one ugly bredda and the pickney come fayva him father ... u know how people ohh and ahh over likkle baby the only thing she could say was "him tall eeh"
Been there, done that and passed on it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img]
guess i'm vain but MI NUH WAAN NUH UGLY MAN [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Donnika</div><div class="ubbcode-body">the fella is an otherwise decent man who(make lotsa money [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70379-moneyeyes.gif[/img] ) simply wants to "tek care a yuh". but you're just not attracted to him. would u still look past his face(and voice) and deh wid him or would u say, isarite, me will do widout? </div></div>
suh how yuh manage reach suh far [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] blind date ? or yuh see him picture
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">Been there, done that and passed on it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img]
guess i'm vain but MI NUH WAAN NUH UGLY MAN [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Donnika</div><div class="ubbcode-body">the fella is an otherwise decent man who(make lotsa money [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70379-moneyeyes.gif[/img] ) simply wants to "tek care a yuh". but you're just not attracted to him. would u still look past his face(and voice) and deh wid him or would u say, isarite, me will do widout? </div></div> </div></div>
I have dated guys that while not HUGLY - some would say nat de moas attractive... but I tend to be drawn to men who can captivate my mind and make me laugh - as long as they have good hygiene and carry themselves well - other physical things tend to become trivial.
k, we all know dat 'ugly' is subjective. An wi all know dat physical beauty nuh last an inner beauty wi shine chroo an blah bleh...
but Donnika, de fack dat yuh (or yuh cuzn [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img] ) a ask de question is answer enough fi you... if being wid de man a go mek yuh cringe an embarrass outta doah - DEN MEK IM AN IM MONEY GWAN!
Yuh a go en up miserable an look like im, im a go en up miserable an look even wosara...
It's jus gon be one big house a ugly. All de plant dem a go dead.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nunya</div><div class="ubbcode-body">k, we all know dat 'ugly' is subjective. An wi all know dat physical beauty nuh last an inner beauty wi shine chroo an blah bleh...
but Donnika, de fack dat yuh (or yuh cuzn [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img] ) a ask de question is answer enough fi you... if being wid de man a go mek yuh cringe an embarrass outta doah - DEN MEK IM AN IM MONEY GWAN!
Yuh a go en up miserable an look like im, im a go en up miserable an look even wosara...
It's jus gon be one big house a ugly. All de plant dem a go dead.
*BOAL* - wwaaaiiii - u need Jeezas!! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
truth is - moas ahd e "less dan attractive" men I have dated has usually been through prolonged exposure over a period of time rather than instant attarction.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: B_P</div><div class="ubbcode-body">So mi a wonda Jazz. Hif yuh eva buck up pan in wen yuh was single, wud yuh consida mi hugly? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/popcorn.gif[/img] Yuh caan be honest enoh. </div></div>
NO