Plan C :
1. Stop bathing
2. Wear your hair straight from your bed
3. Don't brush your teef
4. Go ever where in a dirty old miss-matched warm-up suit and your house slippers
5. Keep a cigarette hanging out your mouth, don't tump the ashes
6. keep a angry crazy woman look on your face
Follow this formula carefully, it always works on me!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Zeko</div><div class="ubbcode-body">Bizi, it look like di man have planz fi yuh...him want yuh fi knead him dumplin...dat look like love...or him just want fi do yuh nails...
</div></div> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img] doan mek mi laff enuh
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: KingaLing</div><div class="ubbcode-body">maybe you a play haad fi get. a say no but really not saying no.
</div></div>yes [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70459-idea.gif[/img] kingy..das exactly what mi doing caw mi a dead feem an mi naw nuhbaddi..dats it
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: KingaLing</div><div class="ubbcode-body">maybe you a play haad fi get. a say no but really not saying no.
</div></div>yes [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70459-idea.gif[/img] kingy..das exactly what mi doing caw mi a dead feem an mi naw nuhbaddi..dats it </div></div>
Bizi, mi was going to suggest yuh just gi him and get it ova and dun wid - but what if it sweet him and him want more and ah dat time him tek set...??? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img] mmmmmm back to di drawning board...
Hellluurrr!!! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img] De pint is fi get him damaged, not miself [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">Hellluurrr!!! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img] De pint is fi get him damaged, not miself [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>
Listen noh, tell di blastid jeasi-aise bway seh yuh have a hacker fren who wi put him pan america most wanted, destroy him credit and list his as a registered sex offender, and put him pan di terrorist watch list...if noh lef yuh alone... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad2.gif[/img]
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.