Originally posted by Emperah
Natural Hair....
Originally posted by CeaBee View Postno twiney seh she make cheese and butter already. she not making nuh hair products.Originally posted by kia027 View Postwait till she start mek toothpaste, deodorant & laundry detergent
Make Dahjah stay there the high incidence of fibroids and some other reproductive issues with black women have a direct correlation to some of those products the fill up the so called "black hair products". If him have a link for some pure argan oil out of Morocco or Algeria still I would take it.
how ii get mix up in dem tings here only god he knows
oonuh and dis hair paranoia. man dis wash di hair and fling likkle vaseline in deh. end of story.
currently mi using one product mr v buy gimme name wen. apparently it soap free and everyting free. dunno which sales smaddy buck him up and con him. i tell him wid lv mi use regular ting an she never deformed so dis one will be fine too.
dis wen line nice doe (probable some chiney sinting mi never too read it) but it no come wid shampoo. u wash wid sinting called a cleansing conditioner. it acts as both the condition and shampoo. and since dem claim say it purer dan di virgin mary i use dem on LV too. no soap = no burning her eyes and it easy to wash out bcus it no sud. mi no notice no great miracle but mi no have nothing negative to say eidda.
mi is one a dem smaddy weh just used neting mi ketch really. cyan badda. unless mi going thru a phase weh mi head back pick out and mi need fi ketch it back den mi will tek likkle prided. as i am sure oonuh tired fi hear me say ...its just hair and if u cyan grow den by gods u can buy so who give a dam.