Re: DSW and the Gucchi bags..spelling intentional
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Boopie2</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: britisha</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Boopie2</div><div class="ubbcode-body">People argue and take things back to the store no matter how old it is.
Chrroo, but widdout di [misplaced] receipt. meedah haffie go hexplain to dem seh a deh mi did buy dem...wha fi duh.. </div></div>
Just take it back and start clucking, they know their products. I bought a purse at the beginning of this summer, didn't even have it for 3 weeks good and the strap broke on my way home from work.
I didn't have a receipt no problem, I got a new purse just like that. </div></div>
Chroo Boops, but yuh naah hear mi...mi bought dem lass year, at the end of season...mi noh tink mi wuddah bi dat lucky mi dear, if anniting dem mebbie wuddah call police pan mi..
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Boopie2</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: britisha</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Boopie2</div><div class="ubbcode-body">People argue and take things back to the store no matter how old it is.
</div></div>Chrroo, but widdout di [misplaced] receipt. meedah haffie go hexplain to dem seh a deh mi did buy dem...wha fi duh.. </div></div>
Just take it back and start clucking, they know their products. I bought a purse at the beginning of this summer, didn't even have it for 3 weeks good and the strap broke on my way home from work.
I didn't have a receipt no problem, I got a new purse just like that. </div></div>Chroo Boops, but yuh naah hear mi...mi bought dem lass year, at the end of season...mi noh tink mi wuddah bi dat lucky mi dear, if anniting dem mebbie wuddah call police pan mi..