Re: HAILLLP!!!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">nah it is usually the satin shoes from bakers dem dye to the hideous bridesmaids colors
<span style="color: #000099"> <span style="font-weight: bold">THIS SUCKS!!!! I will 4 sure never ever wear them again, caw mi
tink is lime green is har color
</span></span>
Okay issue #1 How do you get out of the wedding.
1) Tell ar the truth. You do not think MrFormerCrackhead and she are a good match (if a so u feel)
<span style="color: #000099"> <span style="font-weight: bold"> Mi tink shi gawn too fur dung di road fi tek dis step,. And ef mi tell har dat, mi nuh tink sheeda want mi at di weddn
In troot mi SURE di whole group a frends aguh siddung a di table and laff troo di whole ting, probly starting a divorce pool and hummuch $$ di crackhead gwey get wen she finally kick him out. ALla we think theyre a bad match. All the girls are so glad she neva ask them fi be in the weddn
DEY NEY TELL MEE!!! </span> </span>
2) Tell ar seh u cannot be in the wedding sayka dem neva go PreCana
<span style="font-weight: bold"> <span style="color: #000099"> wat are precana </span> </span>
3) Tell ar seh u cannot be in the wedding because you noh like de husband?
<span style="font-weight: bold"> <span style="color: #000099"> how dis diffrant fra # uno? i tink mi did write bout him areddy wen him did teef har cyar and go into di crack jungle fi cupple day
</span> </span>
4) the rest a de board will share </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">nah it is usually the satin shoes from bakers dem dye to the hideous bridesmaids colors

<span style="color: #000099"> <span style="font-weight: bold">THIS SUCKS!!!! I will 4 sure never ever wear them again, caw mi
tink is lime green is har color

Okay issue #1 How do you get out of the wedding.
1) Tell ar the truth. You do not think MrFormerCrackhead and she are a good match (if a so u feel)
<span style="color: #000099"> <span style="font-weight: bold"> Mi tink shi gawn too fur dung di road fi tek dis step,. And ef mi tell har dat, mi nuh tink sheeda want mi at di weddn

2) Tell ar seh u cannot be in the wedding sayka dem neva go PreCana
<span style="font-weight: bold"> <span style="color: #000099"> wat are precana </span> </span>
3) Tell ar seh u cannot be in the wedding because you noh like de husband?
<span style="font-weight: bold"> <span style="color: #000099"> how dis diffrant fra # uno? i tink mi did write bout him areddy wen him did teef har cyar and go into di crack jungle fi cupple day

4) the rest a de board will share </div></div>