Re: good hair bad hair....inspiyad by smaddy
call me brain wash but i dont plan on goin natural netime soon. i remember back in the day. hair stawt wash form 10 oclock sat mawning and all 6o clack chiney bump still no done. comb bruk. mi get beating bout hundred time. dem cuss mi how mi nasty and bla bla bal
dem sunday mawning chiney bump affi pull out. hair affi comb out and 100 bubble affi put inn.
monday mawning hair tangle up like wah cus mi sleep bad. beating and bawlin.
no way not me again.
so Ms Vegas, a who a go do dat to you again? I believe that we have come along way in maintainance of natural hair, no true?
no baddy could try beating me ar neting like dat again but i mean.....yikes all dat hair to deal wid. if i go natural dem forsure it goin to peel out cus mi too nasty fi comb it thru. mi would just brush up di top and put it in a ponytail and di miggle nat up nat up like wah
an i must admit am lazy too. natural hair is too high maintenace. mi cyan walk round mi my hair stay just ne ne how. i have my "i dont care cus i aint got time" days but for the most part i like to look propa.
if u gonna look propra wid natural hair u gotta spend di time taking care of it. doin cute little twist and braids and ting. and chuss mi. mi no up to dat. fus ting mi no know nobaddy a calgary fi fancy it up fi mi and i can bearly plat. if i went natural i'd still flat iron or something so wats the point mite as well slap lille cream in deh. and wen mi tyad fi a comb hair evry mawnin jus slap in some false hair.
jahyoute wen mi go bald mi just chap aff ur lacks am mek a wig [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img]
call me brain wash but i dont plan on goin natural netime soon. i remember back in the day. hair stawt wash form 10 oclock sat mawning and all 6o clack chiney bump still no done. comb bruk. mi get beating bout hundred time. dem cuss mi how mi nasty and bla bla bal
dem sunday mawning chiney bump affi pull out. hair affi comb out and 100 bubble affi put inn.
monday mawning hair tangle up like wah cus mi sleep bad. beating and bawlin.
no way not me again.
so Ms Vegas, a who a go do dat to you again? I believe that we have come along way in maintainance of natural hair, no true?
no baddy could try beating me ar neting like dat again but i mean.....yikes all dat hair to deal wid. if i go natural dem forsure it goin to peel out cus mi too nasty fi comb it thru. mi would just brush up di top and put it in a ponytail and di miggle nat up nat up like wah
an i must admit am lazy too. natural hair is too high maintenace. mi cyan walk round mi my hair stay just ne ne how. i have my "i dont care cus i aint got time" days but for the most part i like to look propa.
if u gonna look propra wid natural hair u gotta spend di time taking care of it. doin cute little twist and braids and ting. and chuss mi. mi no up to dat. fus ting mi no know nobaddy a calgary fi fancy it up fi mi and i can bearly plat. if i went natural i'd still flat iron or something so wats the point mite as well slap lille cream in deh. and wen mi tyad fi a comb hair evry mawnin jus slap in some false hair.
jahyoute wen mi go bald mi just chap aff ur lacks am mek a wig [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img]