so mi an mi trainer parting ways...
he lost his last two spots wid different gyms so mi seh to him seh y him no go fi him own ting...seh dere must be a way out dere fi a vet get help...so him look fi a place an show me...it been empty...so mi seh to him dat mi no know bout up here but in the States u can get the owner fi work a deal wid u re di rent fi couple months etc etc etc...mi shoulda did a charge him , cause him go tru and incorporated himself n ha him own bizniz..dem a renovate the space fi suit wat him doing..dung to me advising bout looking fi a place wid foot traffic etc pay off...
him seh mi ha lifetime free membership but mi like working out at home..can go to the gym weneva mi feel like ..even if is fi a 10 or so
he lost his last two spots wid different gyms so mi seh to him seh y him no go fi him own ting...seh dere must be a way out dere fi a vet get help...so him look fi a place an show me...it been empty...so mi seh to him dat mi no know bout up here but in the States u can get the owner fi work a deal wid u re di rent fi couple months etc etc etc...mi shoulda did a charge him , cause him go tru and incorporated himself n ha him own bizniz..dem a renovate the space fi suit wat him doing..dung to me advising bout looking fi a place wid foot traffic etc pay off...
him seh mi ha lifetime free membership but mi like working out at home..can go to the gym weneva mi feel like ..even if is fi a 10 or so
..mi would have a breast lift if mi was into all dat but did i say I FEEL GREAT....btw, my new thing is protein smoothies...love dem like cookfood.....an plain GREEK yogurt(the best yogurt eva) wid fresh fruit sprinkled in...
good for you Vannie