<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body">Regular 'settaz' jus de small ones though...when mi get tyad a de big spirals den mi pull dem an mek dem smaller. Mi notice dat mek it last longer too [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
An mi creme mi head every 13-15 weeks </div></div>
\
well yuh is mi haffi stop di cremin. how yuh duh spiral wid regila settaz
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Seveen</div><div class="ubbcode-body">i'm glad i don't have to do this anymore - hot just looking at it
</div></div> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]an yuh haffe siddung unda de dryer EXTRA longer when yuh do dis style to
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Seveen</div><div class="ubbcode-body">i'm glad i don't have to do this anymore - hot just looking at it
</div></div> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]an yuh haffe siddung unda de dryer EXTRA longer when yuh do dis style to </div></div>
oh hell no, yuh man yuh can't air dry it. I have one of those dryers that look like a shower cap so my routine is every Saturday morning I shower and wash my hair, roller set it and make breakfast, by the time Mr. M gone to work I put the cap over my head and finish my sleep or I watch tv. if di spirals cyaan guh inna dat deh dryer deh mi nuh know wah mi a guh duh to baxcova.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.