Re: we and we hair
nice pics & story FT.
Now mi no like the loc thing because mi have mi moments when mi want fi just make the hair fly loose (inna mi house fi a few mins because after air start go through it it knot up) and I like doing different things like cornrows and twists and mi favourite likkle plait. My hair is very light so mi cant get the some of the style them fi look like how mi woulda like so mi bad mine gainst all of unno whe think unno have bad hair but then unno can do a nice fro and it no knot up, unno can do the twist them and the whole of unno scalp nah show among others.
nice pics & story FT.
Now mi no like the loc thing because mi have mi moments when mi want fi just make the hair fly loose (inna mi house fi a few mins because after air start go through it it knot up) and I like doing different things like cornrows and twists and mi favourite likkle plait. My hair is very light so mi cant get the some of the style them fi look like how mi woulda like so mi bad mine gainst all of unno whe think unno have bad hair but then unno can do a nice fro and it no knot up, unno can do the twist them and the whole of unno scalp nah show among others.