Re: Question for the Ladies
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Fancy</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">This is the style my nubuck fold over timbs look like.. except my flap is in fatigue design
dem a de ones mi si dem wear wid de battyrida dem. </div></div>
oh i like them! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img] and i bet the fatigue look is real cute! i can kinda see how they would wear them with shorts if they trying to make the timbs appear like tennis shoes but i personally dont think i could wear it like that. </div></div>
Mi cyaan wear short shorts (ouuta road at least) so it wouldn't work for me either. But dem look good inna it still.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Fancy</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">This is the style my nubuck fold over timbs look like.. except my flap is in fatigue design

dem a de ones mi si dem wear wid de battyrida dem. </div></div>
oh i like them! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img] and i bet the fatigue look is real cute! i can kinda see how they would wear them with shorts if they trying to make the timbs appear like tennis shoes but i personally dont think i could wear it like that. </div></div>
Mi cyaan wear short shorts (ouuta road at least) so it wouldn't work for me either. But dem look good inna it still.