1) Have yuh ever considered what occupation yuh would like fi do outside of law?
2) Yuh memba yuh fuss boyfren?
3) yuh memba de fuss bwoy yuh kiss?
4) Eva been approached by ah female?
5) Wich male pon de board yuh would ah waan meet? Why?
6) yuh eva see duppy yet??
I never keep up with this thread. JD that's you???? (yes mi late) you were a cute little girl!!! Whe yuh look like now? [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
Why yuh love select more than one post fi POTW in GD?
Yuh generally undecided in real life??
Congrats mi dear; well deserved; you have a good board personality....don't take my questions too seriously [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img]
speakin of duppy, yu know how fi run rollin calf? [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
ah wonda who tell yuh fi ask me dem tings yah. Dere's a leak in me camp [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
1) Have yuh ever considered what occupation yuh would like fi do outside of law? wish me could ah did stan de site ah blood fi be a docta
2) Yuh memba yuh fuss boyfren? ahh yes. and ah muss add dat i was very nervous fi tell me mom sey him like me and did waan guh out
3) yuh memba de fuss bwoy yuh kiss? :love: YES!!! All i can sey is tanks fi showing what ah real kiss is supposed to feel like
4) Eva been approached by ah female? yes. dis happen bout 3 times 3 diffrant ooman. And one did have de nerve fi put har finga pon me lips fi see if dem feel as sof as it look. :verymad:
5) Wich male pon de board yuh would ah waan meet? Why? Him, and Him, and him, and maybe deh one deh [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]
6) yuh eva see duppy yet?? everytime me guh ah dance me see dem.lol [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] seriously though me "feel" dem but neva lucky fi see one. And me nuh waan see none
Originally posted by JamaicanDiamon:
[qb] seriously though me "feel" dem but neva lucky fi see one. And me nuh waan see none[/b] [/qb]
so weh happen when yu feel dem?? yu head staat swell??? Cole sweat staat wash yu?? come man, tell us more [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
I never keep up with this thread. JD that's you???? it look like me (yes mi late) you were a cute little girl!!! Whe yuh look like now? WERE???? stop it yah Ma. Me improve pon de cuteness. lawks me get conceited nuff times.lol [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
Why yuh love select more than one post fi POTW in GD? because nuff time me fine 2 or more dat was of interest to me and me caan pick one
Yuh generally undecided in real life?? honestly not pon de major decisions cause me know sey dem ones deh ah guh affect me somehow so me haffi mek sure sey me decide right...But I am very undecided every sunday when me guh fi do me hair. can neva come out wit what me had in mind when me guh een
And no me neva tek yuh questions dem too serious. It was all fun and good
Originally posted by Portmore.:
[qb] speakin of duppy, yu know how fi run rollin calf? [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [/qb]
me might haffi guh mek ah post bout duppy cause me have 'tory fi tell!!!
Me nuh know how fi run one. All me know sey yuh haffi run like yuh hear news and try reach ah cross walk (whey two street meet and mek ah X shape)
Originally posted by JamaicanDiamon:
[qb] seriously though me "feel" dem but neva lucky fi see one. And me nuh waan see none[/b] [/qb]
so weh happen when yu feel dem?? yu head staat swell??? Cole sweat staat wash yu?? come man, tell us more [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img] [/qb]
me get de "head swelling". it feel like me head ah vibrate off ah me body and me get chills. me deh home one nite (ah jamaica) and me madda hear one inna de bathroom and ah run it and de sinting flash thru de curtain. me head start pound ah guh whey and me feel like smaddy push me and me hear me madda sey some "choice wud" and sey don't even guh near me pickney. sed time me aunty whey guh poco church ah have rivival and dem ah pass we street (if yuh live ah kingston de poco church deh ah jones town and dem used to walk de street ah certain time ah de year late at nites ah chant) and me hear she and har fren dem ah chant ah guh whey and she run come en ah we yard sey she see de ting and haffi come inna de house. so of course she and har sista dem start one piece ah sinting inna de 3 am bell wit dem chanting inna me madda house.
1. We all know that love is the foundation for a committed relationship. What are other factors that are important to you in having and maintaining a functional successful relationship?
2. Tonight in church I heard a fella being very excited about his upcoming marriage. What are your thoughts about marriage?
3. You mentioned that you do not attend Church. Is there a particular reason why you do not attend?
4. You also mentioned that you own and read the Bible. What was the last book and verse that you read?
5. Do you believe that the Bible is the inspired Word of God?
6. Did you see the movie "The Passion of the Christ"?
7. What was the last movie at the theatre that you saw?
8. What did you have for breakfast, lunch and dinner today?
9. When was the last time you received a raised?
10. Do you love your job? State the reason for your answer.
11. If you had to choose between staying in your current position which enables you to stay close to your *committed* or accepting a job in a different country with a significant pay raise, what would you do? State the reason for your response.
12. True or false? It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
13. Have you since thought about visiting Canada?
14. Whose Avatar should I copy next?
15. Is it true that you think that I'm crazy?
Thank you kindly in advance for your responses. [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]
1. We all know that love is the foundation for a committed relationship. What are other factors that are important to you in having and maintaining a functional successful relationship? (nice quest first of all). I would say undertstanding, communication, the willingness to give and take
2. Tonight in church I heard a fella being very excited about his upcoming marriage. What are your thoughts about marriage? as a young child I always wanted what i saw on the cosby show. I thought that it was the perfect example of a marriage. As I grew older, I realized that it's not all that good. Now my view is if I get married I get married. If not, I'm not goin gto feel as if I'm missing out on something. But like most people I do want that someone that shows me unconditional love everyday
3. You mentioned that you do not attend Church. Is there a particular reason why you do not attend? I've went to other churches and never felt a connection. One church I went to, the pastor said something that I didn't appreciate and it made me become more sheltered in regards to going to a church
4. You also mentioned that you own and read the Bible. What was the last book and verse that you read? Ecclesiastes 3
5. Do you believe that the Bible is the inspired Word of God? Yes i still believe that. Although as a child I did question how we can be sure that these were actually the word of God
6. Did you see the movie "The Passion of the Christ"? the last half an hr (basically the whole crucifiction scene)
7. What was the last movie at the theatre that you saw? wow, i have to think on this. I think it was Torque with Ice Cube
8. What did you have for breakfast, lunch and dinner today? I can answer for yesterday: Bf- Bagel with cream cheese; L- Mcdonalds fish sandwhich meal; D- Chop Suey and white rice
9. When was the last time you received a raised? When i worked for the Board of Education a few years ago.
10. Do you love your job? State the reason for your answer. No I do not like the job that I have right now. Still haven't started on my career yet so ask me this again in a few years
11. If you had to choose between staying in your current position which enables you to stay close to your *committed* or accepting a job in a different country with a significant pay raise, what would you do? State the reason for your response. I would discuss it with my significant other. If he's up for me to go, I'd go. If he has reservations about me going, then I'd go.lol j/k If he had reservations, then I'd stay or compromise to try the new job for a few months and see how things go
12. True or false? It's better to have loved and lost than never to have loved at all. I always thought this was True
13. Have you since thought about visiting Canada? I've always thought of visiting canada, just not sure when
14. Whose Avatar should I copy next? Yuh nuh copy de bess yet (hint hint: MOI) [img]/forums/images/graemlins/70365-flirt.gif[/img]
15. Is it true that you think that I'm crazy? who sed such blasphemous words came from me mout??? Sweets? Yardy? tell me mek ah guh deal wid dem [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
Originally posted by Portmore.:
[qb] speakin of duppy, yu know how fi run rollin calf? [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [/qb]
me might haffi guh mek ah post bout duppy cause me have 'tory fi tell!!! [/qb]
een een....pap tory gi we misses.....gwaan go open wan next post man.....but nuh mek it too scary......me a beg u [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
guess true me chat nuff ova inna GD dem know bout me [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
It was fun. De interrogation neva so bad. GUess me come about too late (afta (H)AnnA(H) mek har vow nuh fi ask too many questions) [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
man, dem have one certain smaddy [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img] me naa call nuh name yaa, but dem terrible.... [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img] me say when dem a come wid questions enoh......why u tink dem call it de hat seat.....den mek it baddd, dem cyaan even count too good..., bout dem a go ask 20 questions.....when u look a all 40 add question dem gone..., [img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img]
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.