Re: Beautiful World, ((((Shandra)))))
777:
So Shandra..
1. what mek u ask so much questions..
Triple: Den if mi nuh ask, ah who ah go haks dem? Ah ongly yu one else ask as much as mi.
2. Where u get u questions from
From lissening to people talk; all kine ah tings out dere dat we take for granted until smaddy raise the issue.
For example, mi have neva consider sey when mi give mi dawg mi leftovers that smaddy wudda aks mi sey wah mek mi gi di dawg garbage fi eat. MI nearly drap dung. MI have neva thought of it as garbage...cause mi cook dere food fi dem to.
3. Did you write a book about parenting or thinking about it..
Have written anedda book but it's not on parenting.
4. Why u have fe bodda people pickney dem..
Like what? Fi keep dem paon de strate and narrow?
5. Please to tell us your profession
Lecturer
6. Why u choose it..
Mi love fi ask question...but mi is not Socrates
7. So..u love animals?. any in particular?
Mi respect animals and mi like dogs because dem is orderly.
8. Did you stop over to see Tsmall and offer her some comforting words regarding the loss of her animals.
I have to check on that; first time hearing.
9. So, whe u live
In The Bahamas where they have 700 islands and 23 cays. Interesting culture. Peaceful people.
10. How many pickney you have and what are their ages.
Big smaddy.
11. Was it harder raising the first one or the second one..
What is dis?
12. You married?
Widowed.
13. What do u do inna you spare time other dan jamaicans.com
Event attending...
14. What are some of your hobbies
Pet care, reading, Ja.Com...
15. Tell us a likkle about your self, what meks you tick
Underdogs..
16. What are some of your pet peeves
Stubborn, inflexible people.
17. What are some of your favorite caribbean foods
Tripe and beans, conch salad, peas and rice (as it is called here) and mannish water to name a few...
18. In your country, what hotel would you suggest one stay and what part of the island
Atlantis...Paradise Island (Michael Jor and Opr have been there I believe).
19. You wear glasses?
Mi vain.
20. You have any clearer picta? Dis one noh clear..
Special effects...
21. Do you eat plantains..
But wat is dis...yu know anybaddy wah come from yaad wah no eat plantain?
22. Have you ever tried to microwave them?
No ,mi buy de reddy made one dem from somewhere South...dem tase really nice.
23. What is your favorite dish
Unless yu want mi fi tell yu sey ah Pyrex, mi cudda swear seh yu ask mi dis areddy.
24. Do u call dumplings, dumplings or bakes..
Missis, ah dem adda peeple call it "bakes"...
Is dis a trick question?
25 You have a good dumpling receipe?
Odda dan...?
Yu did ah set up fi mi?
Ah some good question yu ask enoh!
Anyway mi wi see yu again down by F & P [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]
--------------------
777:
So Shandra..
1. what mek u ask so much questions..
Triple: Den if mi nuh ask, ah who ah go haks dem? Ah ongly yu one else ask as much as mi.
2. Where u get u questions from
From lissening to people talk; all kine ah tings out dere dat we take for granted until smaddy raise the issue.
For example, mi have neva consider sey when mi give mi dawg mi leftovers that smaddy wudda aks mi sey wah mek mi gi di dawg garbage fi eat. MI nearly drap dung. MI have neva thought of it as garbage...cause mi cook dere food fi dem to.
3. Did you write a book about parenting or thinking about it..
Have written anedda book but it's not on parenting.
4. Why u have fe bodda people pickney dem..
Like what? Fi keep dem paon de strate and narrow?
5. Please to tell us your profession
Lecturer
6. Why u choose it..
Mi love fi ask question...but mi is not Socrates
7. So..u love animals?. any in particular?
Mi respect animals and mi like dogs because dem is orderly.
8. Did you stop over to see Tsmall and offer her some comforting words regarding the loss of her animals.
I have to check on that; first time hearing.
9. So, whe u live
In The Bahamas where they have 700 islands and 23 cays. Interesting culture. Peaceful people.
10. How many pickney you have and what are their ages.
Big smaddy.
11. Was it harder raising the first one or the second one..
What is dis?
12. You married?
Widowed.
13. What do u do inna you spare time other dan jamaicans.com
Event attending...
14. What are some of your hobbies
Pet care, reading, Ja.Com...
15. Tell us a likkle about your self, what meks you tick
Underdogs..
16. What are some of your pet peeves
Stubborn, inflexible people.
17. What are some of your favorite caribbean foods
Tripe and beans, conch salad, peas and rice (as it is called here) and mannish water to name a few...
18. In your country, what hotel would you suggest one stay and what part of the island
Atlantis...Paradise Island (Michael Jor and Opr have been there I believe).
19. You wear glasses?
Mi vain.
20. You have any clearer picta? Dis one noh clear..
Special effects...
21. Do you eat plantains..
But wat is dis...yu know anybaddy wah come from yaad wah no eat plantain?
22. Have you ever tried to microwave them?
No ,mi buy de reddy made one dem from somewhere South...dem tase really nice.
23. What is your favorite dish
Unless yu want mi fi tell yu sey ah Pyrex, mi cudda swear seh yu ask mi dis areddy.
24. Do u call dumplings, dumplings or bakes..
Missis, ah dem adda peeple call it "bakes"...
Is dis a trick question?
25 You have a good dumpling receipe?
Odda dan...?
Yu did ah set up fi mi?
Ah some good question yu ask enoh!
Anyway mi wi see yu again down by F & P [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]
--------------------