Re: COURT ROOM FOR THE PROSECUTION - Nunya Prosecu
It must be seen in context…
'renking meat nice an renking meat sweet…
Chruu mi tell yuh so yuh tink a something fi eat
Nuff man get nasty a eat under sheet
Mi tell yuh di truth she jah yout naago dweet'
You see I was merely sending a message to the people that oral sex on the female organs is something I don't agree with…may be old fashioned but not criminal your honor
Nunya,
While the term, in and of itself may be offensive, Jah yout is not directing it to anyone in particular. As far as Jah Yout being old fashioned, is fi im business. Once in realise two gyal inna im bed nuh look fi tek turn, den mi tink seh im opinion pon dat matta may change.
Allister Cochran is alive and well.
Mr AC do not be mislead by yuh ginnal client. Dis a whe im say:
jh: <font color="red">Does this ever work? never tried it inna farrin but i remember way back in the day in j-a when yute & yute used to sometimes beg a likkle ting some a di renking meat deh...an sometime it used to work...wonda if is juss a yaadi ting...couldn't be</font>
When he was taken to task about he, defended his stand and refused to recant. Most of his defence have subsequently been deleted by Dear K.
Galang, yuh jus as ginnal as yuh client... [img]/forums/images/graemlins/smirk.gif[/img]
And I want to take this opportunity to say that I am thoroughly ashamed of any woman who voted that he was not guilty. Oonuu have issues!!!!! [img]/forums/images/graemlins/70388-shameonyou.gif[/img]
Nunya have better chance fi fly like pichery dan prove dat. only question is will Jah youth pull a colin ferguson and try fi defend him self in that case mi have fi run leff two a unu in a court...a hoe.
I warn the two a unu yu nuh....K20 grabs hat off a table and briefcase wid paper....chuck through nearest court window, lands pon the truck with the 50 pound a weed fi turtle dude, signal drive fi keep driving
Galang, yuh jus as ginnal as yuh client... [img]/forums/images/graemlins/smirk.gif[/img]
And I want to take this opportunity to say that I am thoroughly ashamed of any woman who voted that he was not guilty. Oonuu have issues!!!!! [img]/forums/images/graemlins/70388-shameonyou.gif[/img]
how so? is a common saying among di fellas pon di cawna inna jamaica. jus anneda one of the million names dem have fi describe ooman pawts. ~shrug~
..chuck through nearest court window,
den wait, me no tink u did say a Nunya a go tun pichaarie, but ie look like a u tun de pichaarie, unless u a superman, [img]/forums/images/graemlins/70392-silly.gif[/img]
the point is does straight up begging punash ever work
See it yah..im all admit seh he was being too vulga to backfoot. If im get haaf a dis yah charge..a hell an powda house!!!
Looks like we won we won. [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img]
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.