I just came back from a wonderful vacation in Jamaica. While there, I met a local man who showed me a great time and as we joke, gave me the all-inclusive treatment. I was prepared for it to just be a fling but he told me its "serious." I am 24 and he's 26. I asked him how it (the relationship) would work and he said we'll talk on the phone untill we see each other again. Because I know I can handle a long distance relationship, I accepted. I don't have a specific question but any advice would be very appreciated. I am lost, confused, and in love with a man hundreds of miles away. More so, I am always thinking about my future: if this relationship works out, I would like for him to come live here. I don't know what kind of a career he could have here. Help! [img]/forums/images/graemlins/70377-loveeyes.gif[/img]
new love
Re: new love
rexy girl i feel ur pain. i recently spent two months in ja so i hear ya on this one. my advice. take one day at a time and just live for the moment. my biggest advice dont give ur heart away. leave at least 10% for ur sanity. and dont commit to nething. be open minded cus the relationship could go either way. but yeah enjoy it for as long as it last. visit as much as u can. dam i love ja-can men!!!! [img]/forums/images/graemlins/70377-loveeyes.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70373-kiss.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/notworthy.gif[/img] awwwwwwwwwh memories [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
BTW one likkle bees buzz an mi aize an seh rexxy an nunya are one and the same. mi nawh spread no popoghanda still. cus ere seh cyan go law.
an mi fraid fi nunya nawsy mout [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
Bo oonuu si mi dyin trial doah lawd! [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img] Mi siddung ya a mind mi own bizniz wid mi owna man an dis likkle wangagut-baffan-stainteet-veiny-yeye gal a come try style mi??!!!
Supm poasin mi stawt tell har bout har pawts eeh??? Oonuu ooda say mi outta awda eno! [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img]
I doah haffi choa wod - I spoke plain allll de while!!!!! Chat bout...
An atta yuh nuh ha no man - unless yuh a count de limb whe liddung pan de keyboad... [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img] Yeah, mi figat, yuh an missa five finga deh yes. Aftarall. Fahgive my oversight... Oonuu galang go get reaccquainted an lef mi alone.
btw, a who a go translate alla dis fi Sexy Rexxy???
[img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] massy king nunya doan kill mi. life too sweet mi nuh ready fi ded.i have to make one more trip to ja first. [img]/forums/images/graemlins/70409-waytogo.gif[/img]
is weh rexxy deh doah ei?
[img]/forums/images/graemlins/shocked.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/shocked.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/shocked.gif[/img] sweetssop a u dat. run go fi mi glasses i couldnt tell wen lass mi si di like of u. wahap'n how life [img]/forums/images/graemlins/70459-hugs.gif[/img]
aye Vaygus chile mi dey yah mi dear
btw mi hear sey u go dung a yaawd go palaav inna pawsta Bankins Benz...a chroo??
[img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] u cum back wid dat again. [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
boy naggah can chat eh. look ow far ja deh from to and look how fass news spread.
btwn me an u still ....a neva pasta watshisface and mi inna di benz a did di base playa [img]/forums/images/graemlins/70374-lipsrsealed.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70374-lipsrsealed.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70374-lipsrsealed.gif[/img] dam di boy can play dat ting! [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img] he was awm trying to awm.....giving mi music lessons. [img]/forums/images/graemlins/70459-lyad.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70459-lyad.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70459-lyad.gif[/img] but u know how people can chat. di minute dem si mi and im up an dung togedda dem seh wi a deh [img]/forums/images/graemlins/rolleyes.gif[/img]