Re: What Ja.com taught me
BOAL. Mi ongle a look wan free meal. Nutten else. [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
Originally posted by kingy:
[qb]anything YOUNG. like look at that young'n, she look good eeman. or since u want a young stallian like ME, u can say loo at that traptid young'n...bwoy if him woulda gimmie a yaad a de steel. lol[/qb]
....I was an ardent reader-like everyone else for a loooong while. Well that's me anyways. I will check you out first and then I'll jump in
. Anyways, I do remember Mutty starting a post and inviting all the readers to come into the post. He wanted to find out why we were all the side reading and not posting. He seriously wanted to know. I don't know if he remembered that thread [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img] ..Well, no one really answered so I came in and expressed my views on that subject.I said it seemed like a clique and everyone need to pay more attention to the newbies and allow them to feel a part of this clique...Of course I got it from all ends. [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img] an it seem like dem did wha attack mi but i wuz ready fi dem yu si(kidding)...and eventually the thread turned into a full blown joking and carrying on..(sigh)..dem people caa tek nuttn serious sah!!!..every ting dem mek joke!!..and that's the cool part about this place.. [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
dwl. j/k, mi luv di wola unu wey dey bout ya, cept di wan dem wey nuh knoh fi grow ticka kin an a gwaan gwaan bout eediat tings dem an evry likkle ting a bun dem. [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img] No wan nuh sof bout yah an wi nuh pet nor pampa.