Put on unu funny cap an let's come up wid some more US vs JA sayings. Love to hear fram some a new people dem [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img] Mek mi start it aff ...
US: It’s been a long time since I have seen you girl
JA: Gal yuh noh dead yet?
US: Lord, we have lost electricity again
JA: Lawd Gad current lack aff again to rahtid
US: This meal is not too bad.
JA: Di food can eat
US: Where did you buy that awful Bracelet Cindy
JA: A weh yuh buy dat deh big ole ugly bangle deh misis
US: Hors d'heurves
JA: Ah wah dis likkle sinting you a gi me?
US: Here Kitty kitty.. get down from the roof
JA: Hey dutty puss come aff a di house tap before a buss yuh Klaat!
US: Let’s go to the movies tonight and watch some Martial arts
JA: Mek wi goh teatre an goh watch some kickas noh
US: I think something is wrong with Susan, she might have the flu
JA: Lawd gad obeah tek up suzie!
US: It’s been a long time since I have seen you girl
JA: Gal yuh noh dead yet?
US: Lord, we have lost electricity again
JA: Lawd Gad current lack aff again to rahtid
US: This meal is not too bad.
JA: Di food can eat
US: Where did you buy that awful Bracelet Cindy
JA: A weh yuh buy dat deh big ole ugly bangle deh misis
US: Hors d'heurves
JA: Ah wah dis likkle sinting you a gi me?
US: Here Kitty kitty.. get down from the roof
JA: Hey dutty puss come aff a di house tap before a buss yuh Klaat!
US: Let’s go to the movies tonight and watch some Martial arts
JA: Mek wi goh teatre an goh watch some kickas noh
US: I think something is wrong with Susan, she might have the flu
JA: Lawd gad obeah tek up suzie!