Re: WWBPeople - ChurchGirl
Originally posted by tuffstuff:
wen u going to turn churchooman?
Awwmmm...eeeemmm..Cho!! Bout anada 30 years. [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
wah kinda werk u do fi a grin up inna di ppl dem orifice suh?
lol..aye sah. I work as a corporate travel consultant. Keyword corporate. Dat mean mi nuh inna di hook up ting. lol.
u marrid or have such intenshan?
Nope, nat marrid ma'am but I do plan on doing so when that time comes
how u deal wid dating seen as u nuh guh club and ting-- weh oonu guh park, starbux, church social, libary?
Ooman yuh nuh ez enuh. [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img] The good thing about our church is that there's always something going on (concerts, special services..etc.) so I do attend alot of church social/activities and I do frequent the library quite a bit. I'm also currently in school so my dating life is pretty much non-existant right now.
I don't do casual dating (.i.e going out with this person today and then another person 2 weeks later). (Nat dat dem a knack dung mi door still...lol.) My sole purpose for dating is to end in a successful marriage so I'm very careful who I allow in my life. (Again, I haven't always been at this level)
ow much pickney u want to have?
At one point it was 4 but seeing dat financial-stability is a likkle ways off yah now mi wi gwaan sekkle fi 2. [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img]
wen u going to turn churchooman?
Awwmmm...eeeemmm..Cho!! Bout anada 30 years. [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
wah kinda werk u do fi a grin up inna di ppl dem orifice suh?
lol..aye sah. I work as a corporate travel consultant. Keyword corporate. Dat mean mi nuh inna di hook up ting. lol.
u marrid or have such intenshan?
Nope, nat marrid ma'am but I do plan on doing so when that time comes
how u deal wid dating seen as u nuh guh club and ting-- weh oonu guh park, starbux, church social, libary?
Ooman yuh nuh ez enuh. [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img] The good thing about our church is that there's always something going on (concerts, special services..etc.) so I do attend alot of church social/activities and I do frequent the library quite a bit. I'm also currently in school so my dating life is pretty much non-existant right now.
I don't do casual dating (.i.e going out with this person today and then another person 2 weeks later). (Nat dat dem a knack dung mi door still...lol.) My sole purpose for dating is to end in a successful marriage so I'm very careful who I allow in my life. (Again, I haven't always been at this level)
ow much pickney u want to have?
At one point it was 4 but seeing dat financial-stability is a likkle ways off yah now mi wi gwaan sekkle fi 2. [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img]