Re: WWBPeople - ChurchGirl
Originally posted by Miss Portmore:
Churchy: Forgive mi if yu already answered dese questions but in the spirit of this weekend's bashment, si some question yah.
Ooman yuh nuh ez enuh. A weh yuh come fram wid fi yuh qwestian dem. [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
1. Who was the first person you met from the board?
A wanda if him waa nuhbaddy fi know. Dahjah come yah come answa Ms. P fi mi. [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
2. Ever been to a bashment?
No I haven't
3. How far would you be willing to drive to get to a bashment?
Seeing dat Toronto is di closes bashment location to mi - bout 4 1/2 hours
4. Suppose yu fine yu ideal smaddy on this board? How would you approach dem?
No sah, mi naw do nuh approaching atall. Mi nuh suh bole. [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img] (Blame it on my very old fashioned ways.)
5. Do you believe in namin an claimin a mate? [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
No dear. God haffi guh carry him come put him dung in front a mi [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img] .
Churchy: Forgive mi if yu already answered dese questions but in the spirit of this weekend's bashment, si some question yah.
Ooman yuh nuh ez enuh. A weh yuh come fram wid fi yuh qwestian dem. [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
1. Who was the first person you met from the board?
A wanda if him waa nuhbaddy fi know. Dahjah come yah come answa Ms. P fi mi. [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
2. Ever been to a bashment?
No I haven't
3. How far would you be willing to drive to get to a bashment?
Seeing dat Toronto is di closes bashment location to mi - bout 4 1/2 hours
4. Suppose yu fine yu ideal smaddy on this board? How would you approach dem?
No sah, mi naw do nuh approaching atall. Mi nuh suh bole. [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img] (Blame it on my very old fashioned ways.)
5. Do you believe in namin an claimin a mate? [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
No dear. God haffi guh carry him come put him dung in front a mi [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img] .