Re: Rascism on the rise or on the decline...wah yuh tink
Well knowing Sue shi nuh gi a rats A$$ bout wah henny fenke baddy a seh bout har ar wah shi haffee seh.
Originally posted by RambleOn:
[qb]
I, too, would have enjoyed reading what she had to say. I'm not going to say she should have posted her note, though. She's the only one who's able to guess at what kind of a price she would have had to pay for posting it. [/qb]
[qb]
Originally posted by Emperah dahJah:
[qb]
well dat wouldan dunn dem out.
Sue mi wish yuh would a jus press de Add Reply button an dunn.
Sometimes you shouldn't think [img]/forums/images/graemlins/tongue.gif[/img] [/qb]
[qb]
Originally posted by COOLCAT:
[qb] Racism is not on the rise or on the low. Nether left nor right. Probley wi need more black man
fi breed off more white woman to keep it even. [/qb]
[qb] Racism is not on the rise or on the low. Nether left nor right. Probley wi need more black man
fi breed off more white woman to keep it even. [/qb]
Sue mi wish yuh would a jus press de Add Reply button an dunn.
Sometimes you shouldn't think [img]/forums/images/graemlins/tongue.gif[/img] [/qb]
Dem hupp yah in high-high numba a stikk out dem chess anda chat loud-loud looking like a run-away.