red ants
the exchange rate
my half-brother who is perpetually in need of cash
neva si come si profiling in crissas an nutten in dem house pay for yet
power cut
road block
gun man
customs bwoy dem a Norman Manley airport
the sketel from _________ who claimed I was the father of her child [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img]
public restrooms without soap or toilet paper an a bowl full a dee di
traffic cops who a look something
all politicians
Stone Love…..............Psyche !!! [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img]
gingi fly
pot holes
di almhouse dem weh did teef mi piece a cyar from stadium parking lot
every single government ministry
red ants
the exchange rate
my half-brother who is perpetually in need of cash
neva si come si profiling in crissas an nutten in dem house pay for yet
power cut
road block
gun man
customs bwoy dem a Norman Manley airport
the sketel from _________ who claimed I was the father of her child [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img]
public restrooms without soap or toilet paper an a bowl full a dee di
traffic cops who a look something
all politicians
Stone Love…..............Psyche !!! [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img]
if yu people dem noh carry food fi yu, dawg nyam yu suppa, or maybe yu get soh hungry yu nyam dawg suppa