Re: SPENGdon -HEAD OF FINANCE DEPARTMENT Caught
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SPENGdon</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Wendy</div><div class="ubbcode-body">Mr Spengdon sir .. I only report the news. Our sources here at boardlane are highly reputable and chatty chatty. So we are confident that the facts in the news cast is accurate. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
<span style='font-size: 8pt'>A good..cause a jus wan leg mi did a beg yuh lickle money fi wax...dat neva did ago bruck yuh packet [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] </span> </div></div>
di mounta wax ei woulda tek fi di one leg....... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70379-moneyeyes.gif[/img] </div></div>
DWL...Wendy him what a way him a tek libatty wit yuh!!! Wooiiieee [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
SPENGdon - Wendy is a distant, but yet not so distant cousin of de Saskwatch weh dem seh run through di mountains...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SPENGdon</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Wendy</div><div class="ubbcode-body">Mr Spengdon sir .. I only report the news. Our sources here at boardlane are highly reputable and chatty chatty. So we are confident that the facts in the news cast is accurate. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
<span style='font-size: 8pt'>A good..cause a jus wan leg mi did a beg yuh lickle money fi wax...dat neva did ago bruck yuh packet [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] </span> </div></div>
di mounta wax ei woulda tek fi di one leg....... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70379-moneyeyes.gif[/img] </div></div>
DWL...Wendy him what a way him a tek libatty wit yuh!!! Wooiiieee [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
SPENGdon - Wendy is a distant, but yet not so distant cousin of de Saskwatch weh dem seh run through di mountains...