Re: Visa for The Cayman Islands...hmmm...
Bradda Kingston.
Originally posted by Kingston20:
[qb] Cayman people a call jamaican N word to dem face, and we a tek it, mi find dat hard fi believe cause we very proud and no tek dem sort of behavior from nobody.
Cayman at the mercy of the Patriot Act, if they ever get too big for them briches, the US just slap dem up and seh "money laundering" and mek dem shake in a dem boots.
Also time we stop apologize fi the bad apples, anybody come to yu wid "see how much jamaicans in our prison"...just say "so, and what I had to do with them going to jail", stop tek scraps from people yah man. Dem days deh done, Bogle and Sharpe already walk dem road deh so wi no have to. [/qb]
[qb] Cayman people a call jamaican N word to dem face, and we a tek it, mi find dat hard fi believe cause we very proud and no tek dem sort of behavior from nobody.
Cayman at the mercy of the Patriot Act, if they ever get too big for them briches, the US just slap dem up and seh "money laundering" and mek dem shake in a dem boots.
Also time we stop apologize fi the bad apples, anybody come to yu wid "see how much jamaicans in our prison"...just say "so, and what I had to do with them going to jail", stop tek scraps from people yah man. Dem days deh done, Bogle and Sharpe already walk dem road deh so wi no have to. [/qb]