Re: Most gays are pervert
yu like fi mek statements whey yu caan back up. yu caan prove dat homosexuality existed in africa before de pervert white priests went dere. after dem pervert white homosexual priests went to africa. dat a de furst time yu hear bout homosexual. yu logic is invalid cause yu still caan prove dat de african had a word fi homosexuals before de white people got dere.
rebel link if yu read it careful point to me being right. me like how de white writers dem tri fi mek de case fi homosexuality in africa by tekking tings out of context. dem neva sey dat dem evidences come from after de white homosexual priest go down africa. but if yu read carefully dem sey de absence of evidence should not be taken as absense of evidence, but rather a absense of research. dem still caan prove dat homosexuality existed so dem a search fi evidence fi tri prove it. funny how sum people like fi chat bout myth wen dem caan disprove simting. yu dialectical reasoning is wrong in regard to africa.
de evidence fi back up mi last claim ago surprise yu. inna rebel link den talk bout de book of water and spirit. mi read dat book dat how mi know dat dem white writers a tek tings out a context. de author of de book sey dat him was one of de black boys whey de church kidnap and tri fi brainwash him so him could spread de white man religion. yu see dem white homosexual priests kidnap dem young african boys from dem families. whey yu believe the white pervert do to dem black youths? after dem white homosexuals went to africa den yu start fi hear bout homosexuals' prostitutes.
Originally posted by Fledgist:
[qb]
Do you have evidence for this last claim?
Let me be clear, homosexuality and heterosexuality exist in a dialectical relationship; neither concept can exist without the other. If you have no word for homosexuality then you cannot have a word for heterosexuality. If you don't have a word, then you can't have the concept.
This is completely ignoring your reification of Africa and Africans. [/qb]
[qb]
Originally posted by blugiant:
[qb]
yu dialectical reasoning noh right. de african neva had de names of de white gods before de pervert homosexual priests went to africa, just like dem neva had no word fi homosexuals. why yu tink dem pedophile white priests used to kidnap young african males fi indoctrinate dem inna dem slackness. [/qb]
[qb]
Originally posted by Fledgist:
If they had a category for 'heterosexual' why didn't they have a category for 'homosexual'? If you have one, you see, you must have the other since there is a dialectical relationship between the two.
Let me be clear, homosexuality and heterosexuality exist in a dialectical relationship; neither concept can exist without the other. If you have no word for homosexuality then you cannot have a word for heterosexuality. If you don't have a word, then you can't have the concept.
This is completely ignoring your reification of Africa and Africans. [/qb]
rebel link if yu read it careful point to me being right. me like how de white writers dem tri fi mek de case fi homosexuality in africa by tekking tings out of context. dem neva sey dat dem evidences come from after de white homosexual priest go down africa. but if yu read carefully dem sey de absence of evidence should not be taken as absense of evidence, but rather a absense of research. dem still caan prove dat homosexuality existed so dem a search fi evidence fi tri prove it. funny how sum people like fi chat bout myth wen dem caan disprove simting. yu dialectical reasoning is wrong in regard to africa.
de evidence fi back up mi last claim ago surprise yu. inna rebel link den talk bout de book of water and spirit. mi read dat book dat how mi know dat dem white writers a tek tings out a context. de author of de book sey dat him was one of de black boys whey de church kidnap and tri fi brainwash him so him could spread de white man religion. yu see dem white homosexual priests kidnap dem young african boys from dem families. whey yu believe the white pervert do to dem black youths? after dem white homosexuals went to africa den yu start fi hear bout homosexuals' prostitutes.